Ogłoszenie
Zostań Dziennikarką!
Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.
Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!
Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.
Dotacje
-
Przekaż
Wsparcie Serwisu
Aktualizacje statusu
-
Angelahejka dziewczyny już jestem w domku:)Nareszcie operacja sie udała i stymulator działa:)
Pokaż komentarze (3)
-
AnetaJutro juz wyprowadzamy sie w góry dzis ostatnia noc na mieszkaniu troche smutno i tak przykro ale mam nadzieje na lepsze życie trzymcie kciuki za nowe nasze życie
Pokaż komentarze (10)
Najnowsze tematy
-
eDziecko: Angielski - jak oswoić z nim dziecko?admin - wczoraj, 13:23
-
Styl Życia: Trzy poziomy wtajemniczenia - Kapadocjaadmin - wczoraj, 12:00
-
Gotowanie: Smaki radościadmin - wczoraj, 12:00
-
eDziecko: Dziecko w muzeumadmin - wczoraj, 12:00
-
czy dawac dziecku smoczek?Wiktoria - wczoraj, 11:31
Najnowsze wpisy na blogu
Popularne Tagi
- dziecko
- dieta
- tabletki
- szkoła
- jesień
- radio
- katar
- babeczki
- klub bajek
- smutek
- depresja
- łóżko
- nauka
- alergia
- gotowanie
- dzieci
- Zabawki
- nowy dział
- szpital
- Radio KD
- bielizna
- wychowanie
- książki
- pogoda
- radio dla dzieci
- pranie
- ciasto
- początek roku
- furagina
- ciasto migdałowe
- ruskie pierogi
- szpinak
- życzenia dzieci
- piersi
- ZUM
- migdały
- ciasto z owowcami
- 11 listopada.
- prezenty
- Mikołaj
- kurczak
- karkówka duszona
- karkóweczka
- cycki
- Pieluszki baby dream
- przepis na ruskie
- ser żółty
- sernik
- ciasto ucierane
- Mikołaki
Polecamy
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.
Znajdź nas na Facebooku
Zdjęcia
Napisano 04 grudzień 2008 - 14:07
Czy jest mozliwośc wprowadzenia opcji umieszczania zdjęć na forum bezpośrednio z komputera osobistego pomijając różniaste żaby i fotosiki?
Nie ukrywam, że opcja taka byłaby wg mnie superowa.

Anioły ["]
Napisano 04 grudzień 2008 - 21:29

Anioły ["]
Napisano 12 grudzień 2008 - 10:56
Jest taka możliwość w tym celu trzebaby znaleźć bądź kupić oprogramowanie umozliwiające nam wszucanie fotek (rozejrzę sie w sieci w wolnej chwili za czyms takim) no i każda z Was dobrze zeby miała swoje miejsce na serwerze aby pliki tam wrzucać (najlepiej by było aby kazda miała swoje a nie wszystkie wspólne bo rozwiązało by to problemy ze np jedna wrzuca duzo fotek inna malo i potem nagle jest problem ze brakuje miejsca na dysku, a jak kazda ma swoje to umieszcza ile chce w ramach swego konta-takiemiejsce mozna wykupic np w naszej firmie (musi byc to konto z bazą danych_ lub w jakiekolwiek innej zajmującej sie hostingiem,

Jeśli brakło ci sił lub zbłądziłeś we mgle,Kiedy nocna przeraża cię cisza,
Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.
Napisano 12 grudzień 2008 - 14:13
Napisano 12 grudzień 2008 - 14:23
Co do cen hostingu w naszej firmie najmniejsze konto z bazą danych kosztuje 108,58/rok (abonament miesieczny to 18 zł. 30 gr)jak w innych firmach mozecie zobaczyć same.
Zobaczę jeszcze moze uda sie wynegocjowac gdzies lepsze ceny-ale to dopiero jak będzie choć kilka osób zainteresowanych czym takim,
A co do pracy-no cóż trzeba bedzie opracować instrkcję jak sie takie fotki wrzuca -i tyle :)

Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.
Napisano 15 grudzień 2008 - 12:21
Odnośnie tych kont to K mnie przekonał ze jednak technicznie bedzie lepiej miec jedno wspólne miejsce na serwerze z wydzielonymi kontami ftp dla kazdej no i koszty utzymania niższe bo nawet najwieksze konto czyli za ponad 300 lub 400 zł /rok podzielić na ilosć lipcówek daje mniejsza kwote a takie konto zapełnić to nie taka prosta sprawa wiec pewnie by starczyło
Póki co kwestia jest otwarta czekam na pozostałe glosy w tej sprawie

Napisano 02 sierpień 2010 - 12:08
Nadaliśmy wszystkim odpowiednie uprawnienia dla Galerii, testowo też wrzuciliśmy jedną fotkę żeby sprawdzić czy wszystko gra. Możecie korzystać z tej formy tworząc własne albumy. Albumy możecie oznaczać jako publiczne lub prywatne czy tez do wglądu tylko dla Znajomych.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych