Ogłoszenie
Zostań Dziennikarką!
Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.
Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!
Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.
Dotacje
-
Przekaż
Wsparcie Serwisu
Aktualizacje statusu
-
libuszaZaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...
-
mysiakSzukałam cienia...rozległ się nagły trzask....To odgłos strzału ...kolejny człowiek zgasł ...[*]
Pokaż komentarze (1)
Najnowsze tematy
-
Malusin.pl - Sklep dla najmłodszychOla - dziś, 11:29
-
Dzien dobry, bardzo slonecznie!Ola - dziś, 11:17
-
eDziecko: Powstanie Warszawskie oczami dzieckaadmin - dziś, 11:00
-
Uczucia i Seks: Urszula Orpik - historie z życiaadmin - dziś, 10:00
-
Najnowsze wpisy na blogu
Popularne Tagi
- dziecko
- dieta
- tabletki
- szkoła
- jesień
- radio
- katar
- babeczki
- ciasto
- klub bajek
- smutek
- depresja
- łóżko
- nauka
- alergia
- gotowanie
- dzieci
- Zabawki
- nowy dział
- szpital
- komputer
- Radio KD
- bielizna
- wychowanie
- książki
- pogoda
- radio dla dzieci
- pranie
- początek roku
- ciasto migdałowe
- Niania idealna
- ruskie pierogi
- K.T.Elbanowscy
- piersi
- ZUM
- migdały
- ciasto z owowcami
- Pieluszki z Rossmana
- kurczak
- herbatniki
- cycki
- ulga
- Niania
- Rzecznik Praw Rodziców
- przepis na ruskie
- sernik
- przerwa techniczna
- ciasto ucierane
- babka
- ciasto truskawkowe
Polecamy
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.
Znajdź nas na Facebooku
SIERPNIÓWECZKI 2009 CZYLI WAKACYJNE MALUSZKI:)
Napisano 02 kwiecień 2009 - 13:57
Los lubi płatac figle, ja sie nie moge do teraz pozbierac ;( rycze i rycze....
Tak bardzo chciałam chłopaka... moj P. tez sie troche wkurzył... Gin. niepotrzebnie zrobił nadzieje... Jeszcze się zdenerwowałam, bo mi w pracy abonament zabrali od 1 kwietnia i dzis musiałam zapłacić, nawet mnie nikt nie powiadomił... jak idiotka sie czułam :( wszyscy w pracy maja aktywne karty, a ja?? dlatego ze jestem w ciązy abonament mnie nie obowiazuje? Niedosc ze mi na poczatku zabrali 400 z pensji, teraz wychodze na kretynke... nienawidze tych ludzi!!!!!! Maz mi kazał zadz do pracy i to wyjasnic, ale ja sie nie moge pozbierac.... nie wiem co mi jest.... Bedzie corka, imie Weronika przestało mi sie juz podobac, ubranka siostra moze wystawic na allegro... wszystko jest do D......
Napisano 02 kwiecień 2009 - 14:08

Biszkopcik
6Bielinek
5Paciusi
3(...)ludzie zapomnieli całkiem
O czym są, przy których zawsze mrużą oczy,
jakie te, do których serce chce wyskoczyć,
o czym są, przy których się przygryza wargi,
Jeden za królestwo pocałunków całe (...)
Aniołeczkom (*)
Napisano 02 kwiecień 2009 - 14:12
poza tym pomysl sobie co ta malenka dziewczynka czuje teraz - złosc rodziców, to ze sa zawiedzeni płcią. Czuje ze mama dała jej imie, ktore juz jej sie nie podoba. ja sluchałam pół zycia ze miałam byc chłopcem. Nic miłego, uwierz mi.
Wszystko sie poprostuje, zobaczysz! Płci nie wybieramy, a malenkie dziwuszki są cudne, wdzięczniuchne i slodkie. Sukienusie cudne, warkoczyki, kucyki, lalki..matko kochana, cos pięknego, czego ja nie zaznam :lol:

Biszkopcik
6Bielinek
5Paciusi
Aniołeczkom (*)
Napisano 02 kwiecień 2009 - 14:24
miałam isc przed USG, ale za mało czasu już było, pozatym poszłam w drugą strone niz przychodnia jest i potem musiałam sie cofnac...
No i tak stałam pod tym Kosciołem gadałam z P. przez tel. chciałam się pomodlić za papieża i wogóle, ze P. dostał nową prace i o dzidzie, ale jak weszłam to jakos tak dziwnie, uklekłam i nie wiem co sie dzieje, w ryk totalny wpadłam, i chce do domu, jak mała dziewczynka, chce do mamy, chce zeby ktos przy mnie był..... Marry mi dzis gin. powiedział, ze te 3 kreseczki to dziewczynka, ja na tym monitorze widziałam czarne, szare i jasniejsze plamy, nie potrafiłam sie cieszyc, byłam zabardzo zdezorientowana, było mi wszystko jedno, dlatego nie wpatrywałam sie tak... podobno na jednym ze zdjec na moim usg widac, ze to dziewczynka, ale ja na tych zdjeciach wogole nic a nic nie widze......
Napisano 02 kwiecień 2009 - 15:15
Ja za 3/4 tygodnie idę na 3D żeby podejrzeć jeszcze raz. ja chce znać płeć tylko ze wzgledu na ubranka, bo tu na ursynowie jest tyle lumpków ze jest w czym wybierać, można fajne ciuszki kupić, a nie chcę dziewczynki ubierac w bluzki z samochodami, a chlopca w bluzki w kwiatuszki :lol: . A po młodym nie mam juz praktycznie nic. A strasznie lubie tam buszowac hi hi
Napisano 02 kwiecień 2009 - 15:21
Napisano 02 kwiecień 2009 - 15:42
Napisano 02 kwiecień 2009 - 17:42
Moj maz ma jednego brata, ten brat ma dwie córki, jedna 6 lat, a druga 3, konczą obie w sierpniu :mrgreen: i co, ja zyciu nie słysząlam, zeby ktokolwiek sie czepiał, ze on ma córeczki a my synków. Co to za róznica. tescichę w myslach kopnij w zadziszcze, jeszcze ona nad wózkiem piskac do wnusi będzie. A ten brat meza ma dzieci?
jeszcze jedno, moja dyrka mi mowila, jak ona rodziła dziecko, to zamiast syna urodziła sie córka (lekarze na usg mowili ze syn a tu niespodzianka :lol: ) facet pozwal szpital do sądu za podmiankę dzieci :lol: :lol: :lol: :lol:
i ja sie pytam, czemuz to niby te male kobietki gorsze? a kto tych synów by rodził jakby dziewczynek nie było :roll:

Biszkopcik
6Bielinek
5Paciusi
Aniołeczkom (*)
Napisano 03 kwiecień 2009 - 06:24

http://text.glitter-graphics.net/mach/a.gifhttp://text.glitter-graphics.net/mach/r.gifhttp://text.glitter-graphics.net/mach/u.gifhttp://text.glitter-graphics.net/mach/n.gifhttp://text.glitter-graphics.net/mach/i.gifhttp://text.glitter-graphics.net/mach/u.gifhttp://dl3.glitter-graphics.net/empty.gifKochana Izys, z okazji urodzin Czarunia życzę mu radosnych chwil z ukochanymi braćmi ;) , aby każdy spędzony dzień z tak wspaniałymi Rodzicami był dla niego jeszcze pieknięjszy od poprzedniego, wesołego dzieciństwa i Bożej Opieki :D
Izys dobrze to wszystko ujełaś odnośnie Askowej, a najlepsze jest że gdyby nie było kobiet to kto rodziłby mężczyzn ;)
Napisano 03 kwiecień 2009 - 08:13
Moj P. powiedział, ze dla niego nie ma znaczenia czy chłopczyk, czy dziewczynka... Powiedział, ze teraz musi sie opiekowac dwoma Misiami, i ze pozniej bedzie miał przesrane bo dwie kobiety beda mu narzekac :lol: wczoraj tak ze 3 godziny ryczałam, zanim przyjechał... potem pogadaliśmy.... poszliśmy na spacer i do Koscioła zapalić znicz za papieża... Nie wiem juz co mnie bardziej wkurzyło, czy to ze w pracy mnie tak traktuja, ze kazdy czegos non stop ode mnie chce... w nocy jak sie obudziłam to myslałam ze zeswiruje tyle mysli głupich miałam w głowie... :x Rano byłam na pobraniu krwi :? czy ja zawsze musze jakiś problem stwarzac? lezałam z pol godziny w gabinecie, najpierw mnie pokuli, az mi sie krwiaki porobiły ;( potem na lezaco mi 2 pielegniarki pobierały, bo jedna nie dała rady, nawet igła nie pomagała.... Krew mi skapywała powolutku kropelkami... nie wiem czy to szkodliwe, czy nie, ale zrobiła mi sie taka górka twarda z zyły i boli strasznie... boje sie jechac do szkoły, bo musze autobusami, a nie chce zemdlec :(
Dzięki dziewczyny :*
Izys sto lat dla Czarusia, niech sie dobrze chowa......
PS: Moj P. chce zeby została Weronika, jakos od wczoraj ciagle mi brzuch całuje... mnie przytula, dzwoni, ze dobre kanapki mu do pracy zrobiłam... chyba musze czesciej płakac :)
Napisano 03 kwiecień 2009 - 08:31
Izys, wszystkiego najlepszego dla Czarusia, wielkie buziaki :)
Askowa, gratuluje coreczki, jak ja zobaczysz wszytskie watpliwosci mina, male ksiezniczki sa naprawde wspaniale, znam to z wlasnego doswiadczenia :D
Piekna pogode mamy, wreszcie wiosna :D Co do plci, to mi chyba obojetne, byle zdrowe bylo. Fajnie by bylo miec synka bo nie ma to jak parka w domu ale znowu miec taka sliczna dziewczynke, ohhh, tez fajnie by bylo :D
Milego dnia!!

Napisano 03 kwiecień 2009 - 09:21
Askowa nie będzie tak źle, a Twój małz bedzie kochał córcie ponad życie. Otrzyj łezki, widzisz jaki w Tobie zakochany, teraz dzwoni i napewno cieszy sie jak szalony że będzie druga babka w domciu ;) . A czujesz juz ruchy?
Ja wczoraj dostałam od małż bukiet żółtych tulipanków z radości, że córe będzie miał. Oby tylko jej sisior nie wyrósł...tfu tfu na psa urok, niech już będzie kobiałką :P
Napisano 03 kwiecień 2009 - 09:32
Dziewczynki, Wam tez dziekuję za pamięć! Całuski przekazane jubolatowi!!! KLurcze, to juz rok, minęło tak, ze nie wiem, zobaczycie, za chwile my swoim malenstwom będziemy życzenia składać urodzinkowe, to leci jak wciekłe :) czarodziej urodziny obchodził o 00:50 :lol: o tej porze juz lezałam obolała na sali 6 osobowej :mrgreen: z małym ssakiem na cycu wiszącym głodomorem brzydkim jak noc i podobnym do kartofla :lol: :lol: :lol:
ech, wzruszyłam sie znowu :lol:
Askowa, sama widzisz jak jest - baba to baba, bez niej dupa jest! :mrgreen: :mrgreen: a resztą sie nie przejmuj i zwalaj na hormony 8-) 8-) 8-)
marry, cóz, nie ma metody na wyrosnięcie siurka, zwykle jest tak ze jak lekarz widzi kobietke to juz kobietka zostaje, z chłopakiem moze byc roznie, bo siurek moze okazac się zawinietą pępowiną :lol: :lol: :lol:
powiem wam jedno
dobrze upojna noc całkiem cudownie wpływa na samopoczucie z rana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Biszkopcik
6Bielinek
5Paciusi
Aniołeczkom (*)
Napisano 03 kwiecień 2009 - 09:55
tez sie zbieramy za niedługo na spacera
dobra, nie chwale sie upojno noco w takim razie :mrgreen: :mrgreen:

Biszkopcik
6Bielinek
5Paciusi
Aniołeczkom (*)
Napisano 03 kwiecień 2009 - 09:57
Ruchów, sama nie wiem czy czuje, jak sie zmacham biegając po terenie mojej uczelni to czasem mi sie w brzuchu przewraca, ale zawsze mysle ze to jedzenie... Sis dzis do mnie dzwoniła, gadałym z 40 minut... mowiła o porodach i znow zaczelam sie bac i zastanawiac, ale co bedzie to bedzie, jak im klocka walne na sali to posprzataja, a com sie bede przejmowac :lol: wazne zeby juz zobaczyc malenstwo...
zadam takie głupie pyt., bo swojej gin nie moge ;/ do którego m-ca maz moze sie bawic piersiami, czy wogole nie powinnien?-nie moge znalezc tego nigdzie w necie ;/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych