Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

KWIETNIOWECZKI STOKROTECZKI 2008

• Nie możesz odpowiedzieć
Odpowiedzi do tego tematu: 5229

#5221 asias

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 649 Postów

Napisano wczoraj, 18:20

Ja byłąm u koleżanki, potem odebrałyśmy Kubę ze szkoły i poszliśmy na spacerek. Dzieci pobawily się na śniegu :-). Radocha neisamowita
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#5222 Angela

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 253 Postów

Napisano wczoraj, 19:29

Hej u nas dzis juz nie sypie ,jest już -10 stopni więc znowu zimno:(
Karola niestety nie czuje sie lepiej,mam nadzieję,że do poniedziałku minie bo musi juz iść do szkoły .
My jedziemy jakieś zakupki zrobic potem sie odezwe:)

#5223 asias

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 649 Postów

Napisano wczoraj, 20:28

Angela u nas tez już jest -10, kurcze a już myślałam że mrozy zelżeją :spiteful:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#5224 Angela

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 253 Postów

Napisano wczoraj, 21:04

Asiu ja tez miałam taka nadzieję,że będzie mniej na -
ale cóż czeka nas kolejna mrozna noc jest juz -11.

#5225 asias

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 649 Postów

Napisano wczoraj, 21:12

No niestety musimy przetrwać tą zimę. Przez te parę dni tyle oleju opałowego nam zeszło co przez grudzień i styczen razem :roll:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#5226 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2860 Postów

Napisano wczoraj, 21:13

u nas narazie -13,5
Dołączona grafika

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Miłością jest... malowanie różowego olbrzyma bez rąk i z jednym okiem, mającego na sercu wypisane słowa: "Moja mama jest najlepsza".

Miłością jest... czytanie tej samej bajki piąty raz, bez pominięcia najdrobniejszego jej szczegółu.

Miłością jest... ostatni, klejący się cukierek, oblepiony kurzem i sierścią psa, nie zjedzony, trzymany dla mnie w kieszonce.

Miłością jest... zdobywanie nowych umiejętności, które kiedyś przydadzą się nam, abyśmy umieli pomóc tobie w dorastaniu.

Miłością jest... przesłodzona herbata i rozmoczone w niej ciasteczko pozostawione w dniu moich urodzin o 6.30 rano przy naszym łóżku.

Miłością jest.... powiedzieć czasem stanowczo: "Nie", nawet jeśli: "Wszyscy to robią".

Miłością jest... zgoda na twoje odejście, kiedy otwierasz drzwi i wyruszasz w świat; zgoda przeżywana z ciężkim sercem, ale też z modlitwą w mojej duszy i uśmiechem na twarzy.

Miłością jest... umiejętność dzielenia wiary, która jest zapewnieniem, że ty, teraz jeszcze dziecko, potem możesz rozjaśnić naszą przyszłość.

#5227 Angela

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 253 Postów

Napisano wczoraj, 22:47

Asiu no fakt opału idzie u nas tez więcej bo teraz pali sie non stop ale i tak jak ja pale to opału idzie mniej ale jak mój G pali hehehe to idzie wiecej ja tym samym opałem bede paliła przykładowo 4 godz a mój spali to w dwie:)
Mysiak no to u Was wiecej mrozu już niż u nas .

#5228 Angela

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 253 Postów

Napisano dziś, 07:51

Witam z samego rana ,ja za chwile jade do lekarza zdiąć szwy(w końcu)
a potem z młodą do ortopedy z kolanemWięc czeka mnie kilka godzinek czekania w kolejkach..
Miłego dzionka Wam kochane życzę :mrgreen:

#5229 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2860 Postów

Napisano dziś, 08:15

Witam sie z -20 stopniowej "syberii" hahahah dobrze, zę wczoraj asia wykorzystała pogode, bo przy tej temp raczej nei wyjdziemy....
Dołączona grafika

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Miłością jest... malowanie różowego olbrzyma bez rąk i z jednym okiem, mającego na sercu wypisane słowa: "Moja mama jest najlepsza".

Miłością jest... czytanie tej samej bajki piąty raz, bez pominięcia najdrobniejszego jej szczegółu.

Miłością jest... ostatni, klejący się cukierek, oblepiony kurzem i sierścią psa, nie zjedzony, trzymany dla mnie w kieszonce.

Miłością jest... zdobywanie nowych umiejętności, które kiedyś przydadzą się nam, abyśmy umieli pomóc tobie w dorastaniu.

Miłością jest... przesłodzona herbata i rozmoczone w niej ciasteczko pozostawione w dniu moich urodzin o 6.30 rano przy naszym łóżku.

Miłością jest.... powiedzieć czasem stanowczo: "Nie", nawet jeśli: "Wszyscy to robią".

Miłością jest... zgoda na twoje odejście, kiedy otwierasz drzwi i wyruszasz w świat; zgoda przeżywana z ciężkim sercem, ale też z modlitwą w mojej duszy i uśmiechem na twarzy.

Miłością jest... umiejętność dzielenia wiary, która jest zapewnieniem, że ty, teraz jeszcze dziecko, potem możesz rozjaśnić naszą przyszłość.

#5230 slowiczek21

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 331 Postów

Napisano dziś, 09:20

U nas dzisiaj -17.
Od poniedziałku zaczynamy ferie! Dzieciaki się wynudzą na pewno. Moja mama "chole.y" dostanie z nimi. Jak są w dwójke to nie można ich opanować. Jak sami (pojedynczo :-D ) to jest spokój.
Jadę dziś z Sebkiem do dermatologa z główką. Jednak to nie łupież, zobaczymy co powie dermatolog bo pediatrze z przychodni nie ufam.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych