Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Plotki

• Nie możesz odpowiedzieć
Odpowiedzi do tego tematu: 10

#1 Iguana

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 30 Postów

Napisano 09 czerwiec 2008 - 13:46

Ja mam propozycję aby założyć wątek/ wątki - gdzie będziemy mogły poplotkować - chyba, że watek "Witam" ma spełnić taką rolę?
Wątki może - jestem smutna, zła, wściekła
jestem szcześliwa,

etc...

Gosiu - Ty wiesz o co mi chodzi...
bo ja potrzebuje kilku Waszych rad i nie wiem gdzie pytać?

#2 libusza

Szeryf Baba

• Administrators
  • 2900 Postów

Napisano 10 czerwiec 2008 - 08:41

Myślę, że wątek witam można przeedytowac i tu będzie właśnie takie miejsce, natomiast może zrobić osobny wątek pod tytułem "przedstaw się" lub coś w tym stylu? Co Wy na to?
Dołączona grafika

Lilypie Third Birthday tickers

Jeśli brakło ci sił lub zbłądziłeś we mgle,Kiedy nocna przeraża cię cisza,

Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.

#3 goslawka

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7848 Postów

Napisano 10 czerwiec 2008 - 08:45

Myślę, że watek WITAM, można by było przemianować na : ploty i ploteczki ew. rozmówki szalonych mamusiek :)

Watek przedstaw się też jest ok ! Wtedy można będzie się lepiej poznać.

Iguana
myślę, że wątek Witam, bedzie takim miejscem na wszystko .... na to by się pochwalić czymś, pożalić, powkurzać.
No chyba, że dziewczyny zechcą mieć watek np. KOCHANI TEŚCIOWIE :evil:
gdzie bedzie mozna sobie do woli ponarzekać na t.
Albo wąteczek dot. naszych kochanych Panów - gdzie bedzie można do woli na nich się powkurzać, ponarzekać ...

Myślałam też o watku np. o filmach, serialach, książkach ... gdzie bedzie można podyskutować na dany temat

Może jeszcze : DOBRE RADY KURY DOMOWEJ, ewentualnie PERFEKCYJNA PANI DOMU - czyli porady jak sprzatać, czym sprzątać, jakie prosukty polecamy itp, itd.

mam też propozycję ... na rózne zabawy :)
Np. zabawa w obrazki ....
Ktoś prosi o jakieś zdjęcie, np. kubusia puchatka, następna osoba musi go znależć w necie, na komputerze, wkleja i prosi o coś innego, np. łąkę kwiatów ....

To tylko moje takie propozycje ....
Dołączona grafikaDołączona grafika

#4 april

Stały Bywalec

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 2232 Postów

Napisano 10 czerwiec 2008 - 11:05

co do wątku poznajmy się jestem za:)
co do tesciów i panów i innych powodów do narzekan moznaby złączyc to w jedno, zresztą nie wierzę ze komus jak jednaego dnia wkurza go i tescie i maż bedzie sie chciało pisac w osobnych wątkach
dobre rady są ok, ale z drugiej strony co tam napiszemy> czym czyscimy wannę.... sama nie wiem

co do zabaw mozna wstawic w istniejący juz watek, tyle ze dla mnie takie szukanie czegos w necie, dopisywanie słów, liczb kolejnych i inne tego typu podobne to zwykłe nabijanie postów
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#5 goslawka

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7848 Postów

Napisano 10 czerwiec 2008 - 20:26

Marzenko ale to chyba o rozluźnienie chodzi, o dobrą zabawę a nie o nabijanie sobie liczby postów ??

#6 april

Stały Bywalec

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 2232 Postów

Napisano 11 czerwiec 2008 - 07:54

Małgosiu, a czy ja napisałam, ze mi chodzi o nabijanie postów? Wiem jak było na rodku, dziewczyny ponabijały sobie postów, potem zdobywały zaufanie mam w ten sposób, no bo ktoś kto ma setki postów to musi dużo pisać i jest znany, czyż nie? No apotem dym za dymem. Poza tym nie uważam póki co żeby była taka konieczność, ale niech się reszta wypowie, a zdecyduje i tak szef :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#7 ~~Agnes~~

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 71 Postów

Napisano 11 czerwiec 2008 - 09:09

takie zabawy to fajna rzecz ja jestem na TAK
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 goslawka

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7848 Postów

Napisano 04 sierpień 2010 - 11:16

to ja podbijam ten watek :P

co z 'powitalnią' ?
i innymi sprawami :)

#9 libusza

Szeryf Baba

• Administrators
  • 2900 Postów

Napisano 04 sierpień 2010 - 11:31

Powitalnia już jest w Hyde Parku, dodam jeszcze watek Idealnej Pani DOmu i wkleje tam jakąś radę czy coś jeszce zakladać ?
Dołączona grafika

Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.

#10 goslawka

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7848 Postów

Napisano 04 sierpień 2010 - 11:38

a zmieniamy nazwę wątku : o wszystkim na np. plotki i ploteczki, albo pogaduchy ?!

#11 libusza

Szeryf Baba

• Administrators
  • 2900 Postów

Napisano 04 sierpień 2010 - 12:01

Gocha nie iwem czy jest sens Rozmowy o wszystkim jasno mowi co to za watek, poza tym wiekszosc uzytkowników juz do niego przywykła-ale jak sie bedziecie upierac to zmienimy :rolleyes:
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych