hajooooooooo :D :D :D
pieczareczka napisał:
Odebrałam dziś wyniki z moczu i tragedia :cry: Erytrocyty świerze podniosły sie mi do 80 - 100 :shock: I znowu nowe dodatkowe lekarstwa. Jeśli do środy nic się nie zacznie zmieniać to niestety czeka mnie szpital :cry:
Bidulko nasza Kochana!!!!!!!!!!!! Tak mi Ciebie żal :cry: :cry: :cry: mam nadzieję, że jednak obedzie się bez szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alanko avatarek, bossssssssssski :D :D :D :D
alanka28 napisał:
Ja do ginka idę w następny poniedziałek 1 marca a w przyszłym tygodniu muszę zrobić badania tzn.mocz,morfologię i tą nieszczęsną glukozę do picia....
Oooooo, to już niedługo :mrgreen: Ja idę 5 marca hehehheheeee, ale muszę tylko morfologię zrobić; Alanko jak robiłam glukozę to wzięłam cytrynkę ze sobą i Panie w laboratorium mi wcisnęły soczek, i nie było tak źle ;) :D
banana napisał:
Dziwne z pragnaca - gdzie ona jest...
No właśnie.... Pragnąca hoooop hoooooooooooooooop, odezwij się, bo zaczynamy się tutaj martwić o Ciebie!!!!!!!!
A ja ostatnio mam mega apetyt :oops: :shock: mogłabym bez przerwy coś przeżuwać :oops: :lol: :lol: :lol: masakra normalnie :lol: Nie wspomnę o tym jak mnie zgaga meczy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co bym nie zjadła pojawia się :roll:
No dobra, to troszkę ponarzekałam, pomarudziłam i od razu mi lepiej hehehhehehehee
Babolki Kochane miłego wieczorku papappaaa :D