Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Czerwiec 2010 :)

Odpowiedzi do tego tematu: 1511

#1461 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 02 czerwiec 2011 - 07:40

hej ho :)

Pieczareczko o matkoooo! Duuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla Twoich dzieci i sił dla Ciebie!!!! To takie niesprawiedliwe, że ciągle coś u Was :( Trzymajcie się dzielnie i szybko zdrowiejcie!!!!!

Alanko jak minał wczorajszy dzień ? :) Solenizant zadowolony ;) ??? To teraz juz chłopczyk jest a nie niemowlaczek :mrgreen: To niesamowite jak czas szybko leci :shock: Dopiero co zastanawiałysmy się kto tam u nas w brzuszkach siedzi ;) Ja nawet miałam różowy suwaczek bo wydawało mi się, że laseczka bedzie hihihihihihihihhihh

U nas dzisiaj ładna pogoda, nie jest gorąco ale przyjemnie ciepło :) Idę dzisiaj do knajpki zaliczkę dac i wybrac menu na roczek Natanielka bo w przyszłą sobotę swiętujemy :)

Kochane miłego dzionka pa

#1462 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 02 czerwiec 2011 - 09:38

Doberek :mrgreen:

Pieczareczko zdróweczka dla was kochani! I oby leki szybko pomogly....

Marcepanku dzień jak dzień,przelecial jak każdy inny bo nie robiliśmy nic. Tylko dmuchanie torcika i prezenty byly :razz:
Troszkę żal że to już rok przeleciał i nawet nie wiadomo kiedy... :???:
A jeszcze pamiętam siebie z brzuszkiem i jak mnie mlody od wewnątrz okladal ...achhhhhhhhhhhhhhh..... :roll:

U nas pochmurno niestety.....

Wysylam wam na PW link do filmiku ze zdjęciami z roczku więc jak macie ochotę to zapraszam do obejrzenia. Filmik dostępny również na FB :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1463 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 02 czerwiec 2011 - 14:52

Alanko tort bossssski :mrgreen: A Alexik mały przystojniaczek fiufiufiu :) Ostatnie zdjęcie powalające ahahahahaaa

Nataniel dziś mega marudny :roll: normalnie już rady nie daję, wyje jak wsciekły od jakis 3 godzin i ogólnie coś nie w humorze :roll:

Ale i tak się cieszę jak wariatka, bo dzisiaj jak mały sedzial na podłodze, to usiadłam na przeciw niego, a on złapał się mnie i podciągnął i stanał :shock: zrobił to dziś tylko 2 razy i juz więcej nie chciał no ale chyba jest dobrze :mrgreen: bo juz się tak tym zamartwiałam, że miałm wizję mojego dziecka, ktore nigdy na nogi nie staneło :oops: wiem durna jestem ale nic nie poradzę na to :blink: ;) Także mam nadzieję, że się młody rozkręci na całego i nie będzie już neurolog potrzebny :)

A Małż tydzień temu na działce powiesił 2 karmiki i dzisiaj tam podjechał, patrzy a w jednym z nich uwite gniazdko i kilka jajeczek hahahhaa a już pod dachem też mamy gnazdo, z młodymi ptaszkami i tylko ciągle rodzice lataja z robalami ;)

papapapappaa lecę bo moje łobuzy aferę rozkręcaja ;)

#1464 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 02 czerwiec 2011 - 15:04

Dzięki Marcepanku :mrgreen:

Oooooo jak cudnie że maly postępy robi!!!! Cieszę się razem z tobą kochana!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Jeszcze chwila i za nim nie nadążysz jak zacznie się przemieszczać! :wink:

Fajne muszą być takie małe ptaszeczki :smile:
U nas ostatnio na podjeździe leżal taki malutki ptasio,niestety już martwy :(
Musiał z gniazdka biedulek wypaść buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry:

A ja dziś na 18 do dentysty leze :eek:
Zaczęłam w poniedziałek wreszcie zęby leczyć bo już masakra była i wstyd.... :oops: :oops: :oops:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1465 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 03 czerwiec 2011 - 19:08

Hejka..U nas nie wesoło. Mały ma zapalenie płuc...Dostaje zawiesinę i zastrzyki plus wziewy ...Dobrze że wczoraj wieczorem gorączka odpuściła.

Alanko filmik świetny. A torcik cudo. My mamy zamówionego Zig Zaka...Roczek robimy za tydzień w sobotę. Mam nadzieje że już z małym będzie lepiej...Alex ma włoski jak mój Fabcio. Wczoraj musiałam mu grzywkę znowu podciąć bo sięgała już noska. Teraz wygląda jak dziewczynka...

Marcepanku super że takie postępy robicie. Ja to Ci troszkę zazdroszczę bo u nas małego nie idzie z oczu spuścić zaraz coś broi albo gdzieś wlezie. Nauczył się ostatnio skakać po tapczanie i jak muszę za potrzebą do wc to idzie ze mną bo zaraz włazi na tapczan i skacze a ja mało zawału nie dostane.

Spadam bo trza maluch kłaść...
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1466 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 08 czerwiec 2011 - 07:29

Pieczareczko,Kaskach,Mab WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE DLA WASZYCH MALUCHÓW!!!! BEZTROSKIEGO DZIECIŃSTWA!!!!

Dołączona grafika

Powinnam to wczoraj wysłać... :oops: Cały dzień myślałam a później zapomnialam... :wacko:

PieczareczkoDzięki :*
Jak tam zdrówko Fabika??? :roll:

Nasza grzywka też sie do podcięcia nadaje bo do oczów wchodzi :wink:

Skwar taki że wytrzymać nie idzie...

jeszcze do tego przed wczoraj pralka nam sie zepsula!!!! :angry: :angry: :angry:

U nas po staremu,mały juz super biega ,z lóżka nauczyl się złazić nogami bo dotąd na glowe zchodził! :blink:
Oczywiście wychodzenie na łozko to pikuś i też skaczą razem z Alanem! Oszaleć mozna chwilami!! :wacko:

Uciekam do garów chyba puki nie ma wielkej duchoty...

Miłego dzionka :*
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1467 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 08 czerwiec 2011 - 10:38

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!! Mab, Kaskach, Pieczareczko dla Waszych Pociech wspaniałych spóźnione ale baaaaaaaaardzo szczere zyczonka wszystkiego co najlepsze, szczęścia, radości każdego dnia, niezapomnianego, wspaniałego dzieciństwa!!!!!!!!

Dołączona grafika

Pieczareczko zdrowia duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo dla Fabianka!!!!!!!!!!! Niech to cholerstwo zostawi Was w spokoju!!!!!!!!!

Alanko masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ja bym chyba umarła gdyby mi pralka siadła :blink: :wacko:

A Alexik mała małpeczka widzę ;) ja nie mogę się tego doczekac hahahhahaaa, wiem potem będę tesknic za tym nie łażącym natanielkiem, ale na razie wyczekuje tego niecierpliwie ;)

A ja w poniedziałek prawie na zawał zeszłam ... Marcysiek z Małżem pojechali na weekend na działkę, wrócili w niedzielę wieczorem; Marcel mial troche spuchniete czoło, obejrzałam i stwierdziłam, że coś go użarło, pewnie rozdrapał i dlatego troszke spuchło; poszedł spac a rano jak wstał to prawie padłam; marcelek miał całą twarz spuchnietą, czoło wywalone do przodu tak, że szok, oczu nie było widac, nos jak bania :shock: Popedziłam do lekarza od razu, okazało się, że reakcja alergiczna na jakiegoś robala, coś go użarło i w czoło i w powiekę na jednym oczku; dostał zyrtec, wapno, i zimne okłady mu miałam robic cały dzień i obserwowac, na szczęście pod wieczór już prawie wszystko zeszło a rano wszystko zlazło; wystraszyłam się oropnie bo wyglądało to koszmarnie :( na szczęście jest oki ;)

Dobra lecę bo Nataniel się obudził i lecę zamówic torta ;)

Kochane miłego dzionka papapapa :)

#1468 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 09 czerwiec 2011 - 08:21

Hejka

Dziękuje za życzonka w imieniu Fabcia...Urodzinki robimy w sobotę to potem na pewno wrzucę jakieś fotki...

U nas dalej nie wesoło...Mały do piątku na zastrzykach, zawiesinie i wziewach. W piątek kolejna kontrola i na pewno kolejna zawiesina bo dalej w płuckach charczy. Jakoś nie chce się mu to odkrztusić...A do tego jak widzi już pielęgniarkę czy lekarkę to jest mega płacz.

Alanko z pralką masakra. Moja tez czasem zaszwankuje ale na szczęście jeszcze sama sobie z nią radze. Chociaż już 6 lat chodzi... U nas mały tez schodzenie ma opanowane. Teraz nauczył się robić nie nie nie i wszystko jest na nie. ładnie też pokazuje paluszkiem co chce.

Marcelku mały musiał dostać silnej reakcji alergicznej że tak spuchł. Boże ja to bym chyba spanikowała. Dobrze że wszystko ładnie zeszło...

Zmykam zjeść śniadanko i na zastrzyk trzeba jechać...
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1469 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 09 czerwiec 2011 - 13:25

Witam!

Marcepanku kurcze dobrze że Marcysiowi zeszła opuchlizna!! Ja też bym w szoku byla choć znam takie przypadki bo mój M uczulony na jad pszczoły i widziałam jak puchnie! :shock:

Jaki torcik zamówiłaś?

Pieczareczko trzyma was ostro to zapalenie... :angry: Oby poprawa byla wreszcie! My jeszcze po zastrzykach przez tydzień mieliśmy antybiotyk a później jeszcze tydzień przeciwzapalny... :wacko:
A to nie przychodzi do ws pielęgniarka że musisz na zastrzyk jeździć? :roll:
Do nas przychodziła i już jak mlody ją widział to był ryk a jak sie pampka rozpinało to mial taki strach w oczach... :sad:

Alex też pokazuje co chce i jak np.mówię czy idzie się kąpać to leci do łązienki albo jak pytam czy chce piciu to leci do kuchni i pokazuje na czajnik! hahaha.... :-P

Dalej jestem bez pralki :-? Tyle dobrze że mama dwa pietra nizej ma swoją i nam udostępnia :D

Buziaczki i miłego popołudnia :*
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1470 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 14 czerwiec 2011 - 08:30

Jaaaaa pierdziu!!!!
Marcepanku przepraszam! Zapomniałam kompletnie o urodzinkach Natanielka! :wacko:
Mam nadzieję że mi wybaczycie i przyjmiecie życzenia... :oops:

Wszystkiego co najcudowniejsze i najpiękniejsze w życiu! Beztroskiego dzieciństwa i spelnienia wszystkich marzeń oraz duuuuuuuuuużo zdrówka!!!!!Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1471 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 14 czerwiec 2011 - 09:23

hej :)

Alanko hahahahahhahahahahaaaaaa daj spokój ;) Życzonka oczywiście przyjmujemy i baaaaaaaaaaaaaaaaardzo za nie dziękujemy :mrgreen:

Zresztą i tak dopiero dziś wlazłam na forum, bo zabiegana koszmarnie przez week, a wczoraj kombinowałam nad strojem dla Marcelka, bo dziś mają uroczyste zakończenie roku przedszkolnego i przedstawienie robia, no i Marcysiek ma byc krasnalkiem ;) Kupiłam wczoraj w lumpie fajną czerwoną koszulę z krótkim rekawkiem,do tego spodenki 3/4 w kolorze czekolady z mlekiem ;) i przerobiłam czapkę mikołajkową ;) odprułam białe wykonczenie, przyszyłam z boku żołędzie z listkiem a na pomponie przywiązałam dwa małe dzwoneczki z zajączków czekoladowych hahahah wyszło fajnie, Marcel zadowolony i to najważniejsze; koszmarnie nie chciało się nam do wypożyczalni jechac bo jest w dzielnicy, gdzie ciągłe korki :roll:

Nataniel chyba jednak będzie raczkował, bo od kilku dni, staje na czworaczkach i kołysze się w przód i tył ;) Normalnie wymiekam jakie on ma tempo w robieniu wszystkiego hihihihihihihihihiihihih

Idą nam dwójki górne, dwie na raz, widac już takie białe dziąsła :roll: no i jest marudny mocno ostatnio, chyba właśnie przez to1

Urodzinki się udały, było bardzo miło, Natanielek był grzeczny i dał rade w knajpce na szczęście hihihihhh

Alanko torta zamówiłam tradycyjnie w Sowie, taki pomarańczowy słoń ;) wstawiłam zdjęcie na NK ;)

dobra zmykam, musze kwiatki kupic na zakończenie roku ;) miłego dzionka Kochane pa

#1472 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 14 czerwiec 2011 - 10:16

Hejka

Marcepanku przepraszamy bardzo ale nie było czasu tu zajrzeć...Dlatego tez teraz życzonka składamy...

Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

Ja strasznie zabiegana od piątku byłam bo zjechali się nam goście na roczek.
Mały już zdrowiutki.

Alanko do nas nigdy pielęgniarka nie chodziła. Zawsze trza samemu jechać.

Marcepanku ale Wam szybko te zębole wychodzą. My nadal 2 dolne jedynki choć wydaje mi się że u góry widać coś białego...Fajnie że Natanielek takie postępy robi. U nas było podobnie najpierw się kiwał a potem raczkował...No i widać że zdolna jesteś. Fajnie wymyśliłaś ten strój.

A to parę fotek z naszego roczku. Mały nawet na chwilę dał się ubrać uroczyście potem już śmigał w czym mu najwygodniej....

Załączone pliki

Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1473 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 15 czerwiec 2011 - 10:34

hej hooo :)

Pieczareczko widzę, że imprezka sie udała :) Fabianek jaki elegant ulalalllllaa ;) a jakie auto ma hohohohhh

Bardzo Ci dziekujemy za życzenia urodzinkowe :mrgreen:

Zębole nam idą faktycznie szybko, chociaż to ;) hihiihihihih bo inne sprawy jak widac idą swoim bardzo powolnym tempem ;)

Przedstawienie wypadło świetnie, Marcysiek zadowolony, nie mogę uwierzyc, że z niego juz taki duzy chłopak ;)

Wczoraj nam zmieniali domofony więc teraz mamy nowy z kamerą, i w końcu widzę kto się do mnie dobija, i jak nie mam ochoty kogoś wpuszczac, to tylko zerkam, i widze kto to ;) Dla mnie to ważne bo mieszkam pod nr 1 i kazdy traktuje nas jak informację turystyczną :roll: Jak chcieli się czegoś dowiedziec to zawsze pod jedynke dzwonili a ja odbierałam, bo nie wiedziałąm kto, i zawsze jakieś dyskusje musiałam prowadzic ;) denerwujące to było :wacko:

Jestem przed @ i mam mega apetyt!!! Ciągle głodna chodzę, zwariuję za moment :oops:

Oki spadam na spacerek z Natanielkiem, pa

#1474 Izys

Moderator

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 14411 Postów

Napisano 20 czerwiec 2011 - 12:09

Dziewczynki, apel do was
ja wiem, że nie macie czasu zbyt dużo, ale jest sprawa, a widzę, że jakoś posty z ogłoszeniami nie robią furory, niestety :rolleyes:
na naszym forum ruszylo radio. Wszystko po to, zeby nam bylo milej i ciekawiej, żeby przybywały nowe osoby (zaproście jeśli możecie znajomych, widzicie, ze forum jest fajne i rozwojowe...Bo jeśli będzie dużo ludzi - będą reklamodawcy, z tego kasa na rozwój i prowadzenie forum.
Druga opcja - od kilku dni na głównej stronie zachecamy do kontynuacji naszej własnej bajki, pomysl jest super, dla nas kiedyś pamiątka, bo jest plan zbioru naszych bajek( każda może napisać swoją odrebną, ułożyc piosenki, wierszyki, przedstawienia), zebrac na jedną płytkę i każda dostanie na pamiątkę.
trzecia opcja - pomyślcie na ramówką do radia, jakie programy byłyby fajne, zarówno w częsci dla dzieci jak i dla rodziców, o czym chciałybyście programy, audycje, z kim wywiady, same mozecie ponagrywać - np przepisy kulinarne na szybko, wywiad z kimś fajnym, własne dziecko, które śpiewa wymyśloną piosenkę albo "czyta" po swojemu bajki miśkom i lalkom.

Nawet same pomysły są ważne, wszak to radio ma być dla nas. Stronka ma być dla nas. Mamy możliwości, wierzę, że pomożecie.

a kto ma profil na FB to niech kliknie http://www.facebook....138262982869871, bedziemy mogły się promować!!!
Dołączona grafikaDołączona grafika
Biszkopcik
Dołączona grafika 6
Bielinek
Dołączona grafika5
Paciusi
Dołączona grafika3
(...)ludzie zapomnieli całkiem
O czym są, przy których zawsze mrużą oczy,
jakie te, do których serce chce wyskoczyć,
o czym są, przy których się przygryza wargi,
Jeden za królestwo pocałunków całe (...)

Aniołeczkom (*)

#1475 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 22 czerwiec 2011 - 17:37

hej ho :0

Wpadłam sie przywitac ale widze, że u nas znowu przestój ;)

W poniedziałek byłam z Natanielkiem na szczepieniu, zniósł to dzielnie, nawet nie pisnął :D Waży równo 10 kg i ma 80 cm wzrostu ;) Dostalismy też skierowanie od naszej pediatry do Osrodka wczesnej interwencji, żeby sprawdzili czy to opóźnienie ruchowe ma bo jest leniwy czy coś się dzieje; mi sie wydaje, że wszystko z nim oki, widzę co wyprawia ale faktycznie martwi mnie to, żenie ma ochoty na podciąganie sie, choc wiem, że potrafi, nie łazi przy meblach, nawet nie próbuje, jak go wezme pod paszki to nie chce stawiac kroczkow; wiem, że ma czas ale wolę dmuchac na zimne jednak- wizytę mamy 7 lipca.

A mój Małż chyba na jesień do norwegii wybyje, do pracy, bo tu u nas coraz gorzej. Kasa coraz mniejsza, a zyc jakoś trzeba :roll:

Dzisiaj jak odbierałam Marcelka z angielskiego to Pani, która ich uczy podeszła do mnie i powiedziała, że Marcysiek rewelacyjnie rozmawia, odpowiada na pytania, normalnie dumna jestem z niego a Pani powiedziała, że dla niej to jest coś przemiłego, że chociaż ktreś dziecko czegoś się przez ten rok nauczyło bo reszta to tak cienkawo! No aż mnie zatkało :oops: Bardzo to miłe było hahahahhaa

Dobra Kochane lecę bo Mały ryczy wniebogłosy, czas na kapiel i spanko :) pa

#1476 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 27 czerwiec 2011 - 14:19

Dobry!!!

Ale tu pustki...

Na wakacje pojechalyscie czy jak??? :roll: :roll: :roll:

U nas leci dzień za dniem i nic nowego...
Pod koniec lipca jednak udało nam się zarezerwować domek nad morzem wiec na tydzień wybywamy!!! :grin: :grin: :grin:
Cieszę się baaardzo bo mieliśmy w domu całe wakacje spędzić...

Dziś znów lezę do dentysty i nie żebym się bała bo spoko tylko mam godzinną wizytę i nie wiem jak to zniosę z otwartą japą przez tę godzinę.... :roll:

pieczareczko świetne fotki z urodzinek! :smile:
Jak zdrówko dzieciaków?

Marcepanku pewnie że lepiej sprawdzić czy z malym wszystko ok i tylko po prostu ma tępo wolniejsze( a tak jest napewno skoro postępy widzisz! )spokojniejsza będziesz dzięki temu! :)
Zazdroszczę że twój synuś taki dzielny na szczepieniu.My we czwartek idziemy z fistaszkiem do szczepienia,mam nadzieje że tez będzie dzielny... :roll:

Marcelek zdolny chlopak!! :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1477 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 28 czerwiec 2011 - 11:00

Hejka

Ale pustki. Widać że wakacje się zaczęły...
U nas ok. Dzieciaki zdrowe tylko mały gorączkuje ale jak na złość wychodzą mu 4 zęby naraz na górze. Jak nie szło nic to teraz wszystko. Ale mam nadzieje ze do naszego wyjazdu wyjdą bo już białe ładnie widać...
No i Wiki w sierpniu jedzie na ponowna diagnostykę do CZD. Mam nadzieję że coś wyjdzie bo ostatnio ciężko z nią jest.

Alanko super że jednak jedziecie nad morze. A gdzie się wybierasz??? Mnie też czeka wizyta u zębacza przed wyjazdem i czuje po kościach że będzie kanałówka...

Marcepanku warto Małego jednak zbadać. Ja z Fabikiem dalej do neurologa chodzę pomimo jego super szybkich postępów wolę żeby był pod kontrola. Teraz w lipcu mamy chyba już ostatnią wizytę. A jednak człowiek spokojniejszy jak specjalista ma na niego oko. Gratulacje zdolnego synusia.

Zmykam coś upichcić póki mały śpi...
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1478 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 28 czerwiec 2011 - 15:46

Chyba faktycznie takie pustki bo i pogoda ładna, wakacje się zaczeły to czasu tez mniej ;)

Alanko fantastycznie, że jednak udało sie Wam z tym wyjazdem, no i pytam też - gdzie jedziecie???

Co do Natanielka to macie Dziewczynki rację - też tak myslę i mimo, że postepy u niego widzę to chcę by go zobaczył lekarz, bedę faktycznie spokojniejsza i wolę żeby mi jednak specjalista też powiedział, że wszystko jest z małym dobrze! Nie wybaczyłabym sobie, gdybym olała sprawę a okazałby się, że jednak coś jest nie tak!

Dzięki za pochwały dla mojego Starszaka ;) Dumna jestem z niego :D

Pieczareczko ja pierdykam z tymi zebolami... U nas właśnie wyszła jedna dwójkaa jeszcze idą mu dwie, bo u nas trzy na raz szły, tez już widac ładnie te zebolki i mam nadzieję, że pozostałe dwie wyjdą już niedługo ;) Żal mi straszliwie Twojej Córci :(

Alanko będę w czwrtek trzymała kciuki z Alexika! Oby go nie bolało!!!!!! Jak ja nie znoszę tych szczepień!!!!!!!!!!!!! mam stresa zawsze i serducho mi pęka jak maluszek płacze
:(

A ja niedługo wybieram się do kina... na Auta 2 ;) Mój synio oczywiście fan :roll: Wszystko z tym pierniczonym Zyg Zakiem ;) Kurde jedno małe auteczko z kolekcji 25 zeta :wacko: a trochę ich jest...do tego pościel ma z tym całym zyg zakiem, piżamy, koszulki,czapkę z daszkiem, obłęd jakiś... :wacko: U Was też tak jest???? ;)

A ja mam ostanio jazdę na krówki hahahahhahahaa no jadłabym je bez przerwy :oops: Jak już jedną zjem to kaplica, oderwac się nie mogę :oops:

Dziewczynki miłego dzionka, trzymajcie się!!!!

#1479 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 06 lipiec 2011 - 11:04

Jedziemy 2 km od Gąsek na jakieś zadupie galaktyczne! :wink:

Marcepanku wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń i czegokolwiek sobie życzysz!!! Buziaki :*
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1480 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 07 lipiec 2011 - 06:56

Alanko dziękuję Ci Kochana :))))))

Wczorajszy dzień bardzo miło przebiegł, skończył sie szybko, za szybko ;) hahahhahahaa no i nastepny roczek stuknał ;)echchchchcc... hihihihihhhh

Dzisiaj jadę z Natanielkiem do lekarza i mam stresa kurczę :( nie znoszę tego, niby wiem, że jest dobrze ale boję sie okropnie :roll:

Jutro z Marcelkiem do kina, bo wcześniej nie dalismy rady, mega zabiegani, na nic czasu. Najbardziej wkurza mnie to, że Marcysiek ma w lipcu wakacje a pogodę mamy jesienną :( Chciałam trochę z chłopcami poplazowac ale przy takiej pogodzie odpada plazowanie, no i w tym roku Marcelek chce też jechac do parku dinozaurów ale musi byc ładnie, nie musi byc ciepło na maksa ale nie może padac bo to bez sensu wypad by był, echchch

Alanko mam nadzieję, że będziecie miec super pogodę w czasie Waszego urlopowania!!!

Oki znikam się wyprysznicowac ;) pa Kochane Babolki :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych