Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Czerwiec 2010 :)

• Nie możesz odpowiedzieć
Odpowiedzi do tego tematu: 1511

#21 banana

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 47 Postów

Napisano 19 luty 2010 - 21:48

marcepanek napisał:

hajooooooooo :D :D :D

A ja ostatnio mam mega apetyt :oops: :shock: mogłabym bez przerwy coś przeżuwać :oops: :lol: :lol: :lol: masakra normalnie :lol: Nie wspomnę o tym jak mnie zgaga meczy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co bym nie zjadła pojawia się :roll:

No dobra, to troszkę ponarzekałam, pomarudziłam i od razu mi lepiej hehehhehehehee

Babolki Kochane miłego wieczorku papappaaa :D

Marcepanku kochany ja zwariuje z ta zgagą - codziennie wieczorem jakby ktos mi zapalke wsadzil do gardla. Pomaga troche mleko, ale najbardziej rennie
Dołączona grafika

#22 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 11:33

Hejka!!!

marcepanek napisał:

Alanko avatarek, bossssssssssski :D :D :D :D

Dziękuję bardzo!!! :mrgreen:

marcepanek napisał:

Oooooo, to już niedługo :mrgreen: Ja idę 5 marca hehehheheeee, ale muszę tylko morfologię zrobić; Alanko jak robiłam glukozę to wzięłam cytrynkę ze sobą i Panie w laboratorium mi wcisnęły soczek, i nie było tak źle ;) :D

Wiem że można cytrynkę wcisnąć ale u mnie w labku panie lubią się znęcać nad cieżarnymi pijącymi glukozę i z premedytacją zabraniają takich praktyk!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Dlatego ja perfidnie rozsmakowywuje sie pijąc to świństwo żeby te urocze kobietki nie mały satysfakcji uprzednio po kryjomu wciskając cytrynkę oczywiście i nie przychodząc na czczo na to badanie! ;) :mrgreen:

marcepanek napisał:

A ja ostatnio mam mega apetyt :oops: :shock: mogłabym bez przerwy coś przeżuwać :oops: :lol: :lol: :lol: masakra normalnie :lol: Nie wspomnę o tym jak mnie zgaga meczy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co bym nie zjadła pojawia się :roll:

A u mnie znów odwrotnie...nie mam jakby miejsca na jedzenie i mało co mi się mieści a do tego to koszmarne palenie w przełyku po każdym posiłku odpycha mnie od włożenia czegokolwiek do ust.... :? :? :?

banana napisał:

Marcepanku kochany ja zwariuje z ta zgagą - codziennie wieczorem jakby ktos mi zapalke wsadzil do gardla.

Bananko ja mam tak po każdym posiłku,nie tylko wieczorem.... :cry:

A generalnie to w chacie robi mi się szpital!
M wczoraj przyniósł jakiś koszmarny katar i dziś już Adam od rana też go posiada!!!! :evil: :evil: :evil:
Teraz tylko czeka jak Alan załapie nie wspominajc o mnie....

Całuję was kochane towarzyszki niedoli!
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#23 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 13:58

Hej Kobietki ;)

alanka28 napisał:

Pieczareczko o w mordę jeża,znów u ciebie badania nie teges....
Mam nadzieję że jednak obędzie się bez szpitala i leki pomogą!

banana napisał:

Boze jak mi Ciebie szkoda z tymi wynikami. Kurcze dobrze ze sa leki. Boli Cie?

marcepanek napisał:

Bidulko nasza Kochana!!!!!!!!!!!! Tak mi Ciebie żal mam nadzieję, że jednak obedzie się bez szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuje Kochane że się tak o mnie martwicie. Boli jak ch.... ale co zroic mam nadzieje że jakoś mi przejdzie bo jeszcze chyba nigdy w życiu tyle tabletek nie brałam :(

Alanko ale slicznie wyglądasz :D

A mi ginek powiedzial że jak nie umiem tego świnstwa wypić to mam nie robić bo nie chce mnie już męczyć ;)

marcepanek napisał:

A ja ostatnio mam mega apetyt mogłabym bez przerwy coś przeżuwać masakra normalnie Nie wspomnę o tym jak mnie zgaga meczy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co bym nie zjadła pojawia się

Marcepanku apetyt mam taki sam zresztą w ciągu 2 tygodni teraz przytyłam ponad kilogram :oops: Ale na szczęście nie mam zgagi :D

alanka28 napisał:

A generalnie to w chacie robi mi się szpital!
M wczoraj przyniósł jakiś koszmarny katar i dziś już Adam od rana też go posiada!!!!
Teraz tylko czeka jak Alan załapie nie wspominajc o mnie....

Kochana zdrówka dla Was wszystkich ;)

No i strasznie się martwię o Pragnącą co sie z nią dzieje :?: Nie macie może z Nią jakiegoś kontaktu Kobietki :?:
Miłego dzionka chociaż pogoda za oknem okropna ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 14:37

nie moglam sie zalogowac :x
i juz poczytalam i popisalam - syncio wzywa - obiecuje nadrobic bo nic nadal nie wiem co slychac

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#25 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 14:57

Mysle ze "nasza" Pragnąca tylko sie zawieruszyła gdzie indziej ;)
http://www.forum.e-mama.pl/_search.php? ... _szczescia
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#26 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 15:45

jusstini napisał:

Mysle ze "nasza" Pragnąca tylko sie zawieruszyła gdzie indziej

No kurka to czemu się do nas nie odzywa. My się tu o nią martwimy :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#27 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 15:49

pieczareczka napisał:

jusstini napisał:

Mysle ze "nasza" Pragnąca tylko sie zawieruszyła gdzie indziej

No kurka to czemu się do nas nie odzywa. My się tu o nią martwimy :roll:

No właśnie!!!! :!:

pieczareczka napisał:

Alanko ale slicznie wyglądasz :D

Dziękuję! :D
I przestańcie już bo się czerwienię.... :oops: :oops: :oops: :oops:

pieczareczka napisał:

A mi ginek powiedzial że jak nie umiem tego świnstwa wypić to mam nie robić bo nie chce mnie już męczyć ;)

Na a mój powiedział że nie musze iść na czczo a jak nie dam rady to też mogę odpuścić! ;)

pieczareczka napisał:

Kochana zdrówka dla Was wszystkich ;)

Dzięki!!! :)

A ja dziś się urobiłam bo mi przyszedł smak na leniwe! Ale wyszły pyszne! :D
Nawet M co nie lubi kluchów i pierogów mówił że bardzo dobre! :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 kaskach2007

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 177 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 16:36

witam wszstkie kobitki!!!!
pieczareczko ale ty to masz babski los!jak nie to to znowu co innego.wychoryjesz sie za wszystkie czasy!aaaaa siiiioooooooooo wszystkie chorobska od naszej mamuski!!!
piszecie ze wiekszosc z ws ma zgage a ja jakos niemam.omija mnie szerokim lukiem jak narazie.ale mam juz dosc tego mojego biodra i krzyza.na dodatek wszystko albo prawie wszystko mnie swedzi.smaruje sie codziennie i leciutka ulga jest.jedynie co narazie mi dopisuje to brzuszek coraz wiekszy i w pasie bezmala 100cm!
pozdrawiam

#29 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 17:23

A ja sobie tak skakałam po roznych forach i na BABY BOOM wlazłam na wątek czerwcówek tak z ciekawość...a tam właśnie dwie dziewczyny straciły swoje dzieciaczki.... :( :( :( :( :(
Matko kochana jakie to wszystko smutne..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Modlę sie tylko teraz żebyśmy wszystkie dotrwały szczęśliwie do końca i urodziły zdrowe dzieciaczki......
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#30 banana

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 47 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 17:27

alanka28 napisał:

A ja sobie tak skakałam po roznych forach i na BABY BOOM wlazłam na wątek czerwcówek tak z ciekawość...a tam właśnie dwie dziewczyny straciły swoje dzieciaczki.... :( :( :( :( :(
Modlę sie tylko teraz żebyśmy wszystkie dotrwały szczęśliwie do końca i urodziły zdrowe dzieciaczki......

Boze Alanka ja bym chyba umarla... To musi byc straszne przezycie. U nas musi byc dobrze.

Dziewczyny a jak wyprawka, moze zrobimy jakas liste co kupujemy. Ja juz mam w excelu, ale moze jeszcze cos podpowiecie
Dołączona grafika

#31 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 17:41

Banana usuń że swojego postu na lipcówkach adres tego forum bo moderatorom może się to nie spodobać.... :?
Wyślij po prostu dziewczyną PW z adresem tak jak zrobiłam to ja na naszym wątku!

Co do listy z wyprawką możemy zrobić choć ja już stara wyjadaczka więc wiele kupować nie bedę ale z miłą chęcią wam podpowiem gdyby czegoś brakowało! ;) :D

No i moja stronka!!!! To za nasze szczęśliwe donoszenie ciąż i zdrowe dzieciaczki!!!!! No i za Pieczareczkę żeby bidulka już nie cierpiała tyle a wszystkie dolegliwości przeszły!!!!!!!! :D :D :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#32 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 19:05

alanka28 napisał:

Co do listy z wyprawką możemy zrobić choć ja już stara wyjadaczka więc wiele kupować nie bedę ale z miłą chęcią wam podpowiem gdyby czegoś brakowało!

Hehe Alanko u mnie tak samo. Ale zawsze coś jeszcze do głowy wpadnie ;)
I też trzymam kciuki za Nas wszystkie i nasze Maluszki.
I dziękuje Ci Kochana za pamięc o moim zdrówku
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#33 mab

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 159 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 19:40

Ufff , udało się mam avatar ;) !!!

banana napisał:

alanka28 napisał(a):A ja sobie tak skakałam po roznych forach i na BABY BOOM wlazłam na wątek czerwcówek tak z ciekawość...a tam właśnie dwie dziewczyny straciły swoje dzieciaczki.... :( :( :( :( :(

:( :( :( :(
ja wierzę,ze u nas wszyskich wszystko będzie dobrze i koniec i kropka!!!!
A wiadomo z jakiej przyczyny?

alanka28 napisał:

No i moja stronka!!!! To za nasze szczęśliwe donoszenie ciąż i zdrowe dzieciaczki!!!!! No i za Pieczareczkę żeby bidulka już nie cierpiała tyle a wszystkie dolegliwości przeszły!!!!!!!! :D :D :D

tak,tak i jeszcze raz tak :) !!!!

Ja po malutku dochodzę do siebie,choć i tak już zjadają mnie wyrzuty sumienia ze względu na Maluchy,ze zjadam ten antybiotyk :( ,ale uwierzcie tym razem nie dałabym sobie bez niego rady.
Choć teraz jak już mi lepiej to zaczynają nachodzić mnie wątpliwości ... :( .

Mikołaj też już jest na prostej! :)

Banana ja też jestem za wyprawką ,bo nie mam takiego doświadczenia jak obecne tu już podwójne Mamy :) i zaczyna się gubić w tym wszystkim,a tu mamy mieć do tego wszystko podwójnie ...

Postaram się nadrobić dzisiaj to co już udało się Wam tutaj naskrobać :) !

Dobrej i spokojnej nocy Wam i Waszym Malcom (tym w brzuszkach i poza nimi ;) ) życzę :) !!!
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#34 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 20:05

mab napisał:

Ja po malutku dochodzę do siebie,choć i tak już zjadają mnie wyrzuty sumienia ze względu na Maluchy,ze zjadam ten antybiotyk ,ale uwierzcie tym razem nie dałabym sobie bez niego rady.
Choć teraz jak już mi lepiej to zaczynają nachodzić mnie wątpliwości ... .

Mab nie myśl tak. Lekarz wie co Ci przepisuje. Ja wiem to po sobie bo biore już 3 antybiotyk. I wiem ze jest on bezpieczny. A czasem jest tak że to właśnie nie podanie antybiotyku może bardziej dziecku zaszkodzić bo nie daj boże rozwinie się jakaś paskudna infekcja i co wtedy. A tak jest wszystko ok. Głowa do góry i prosze tak nie myśleć ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#35 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 20 luty 2010 - 21:56

To moze póki co, co u mnie.
Dzisiaj mnie mój Mat na próbę wieczorem wystawił - jęcząco-płaczący-wymagający skonczylo sie siedzeniem w kącie, zakazem bajek i kompa jutro.
Mam tylko nadzieje ze to nie objaw nadchodzacej choroby, bo dawno nie mial takiego zachowania.
Trzeba młodzież przed pojawieniem się siostry do pionu porządnie ustawić i postawę zagipsować ;)

W nadchodzącym tygodniu czeka mnie badanie glukozy.
Nie bardzo wiem z czym to się je ;) bo nie miałam ale ginka poradziła, żeby soku z cytryny sobie wpuścić do tego ulepka
moze byc ciezko bo ja za slodyczami nie przepadam

Ja juz 95% ciuszków mam
mam dostac jeszcze spadkowe od kuzynki - ona dostawala ode mnie po moim a przy drugim dziecku sie zamienilysmy rolami tylko roznica wieku duuuuzo mniejsza jest
łóżeczko z posciela juz zamowilam
wanienka czeka w piwnicy
wozek mam jutro odzyskac wiec sprawdze co z nim ale mam nadzieje ze zostanie mimo ze szaro niebieski
za to ksiezniczce tatuńcio chce kupić czerwony fotelik ferrari :lol: zobaczymy tylko jak z kasa bedziemy stac - poki co jest baaardzo oszczednie bo 80% zakupow w lumpku zrobilam
uwielbiam grzebac w tych malych ciuszkach, a niektore to "pereleczki" z metkami wiec nie mam wyrzutów
i jak porownalam body H&M za 10-15 zl w sklepie z moim za 1,50 to niczym sie nie roznia
CHociaz noweczke kombinezonik na chlodniejsze dni upolowalam za 32 zl - wiec pewnie Gwiazdeczka w nim wyjdzie ze szpitala

Dzisiaj mnie taka "siostra" mojego małża podkurwiła - siostra bo znaja sie dlugo i traktowal ja jak mlodsza siostre
Młoda (moze nawet juz nie tak bardzo bo ma 26 lat po 2 miesiacach znajomosci z chlopakiem w Anglii wpadla i skonczylo sie ze wyladowala na ulicy w ciazy i w koncu w 7 miesiacu wrocila do Polski zeby ja tu rodzina utrzymywala)
oddalam jej wszystko co miałam po Młodym
bylam przy porodzie bo nie mial kto
Małż od kolezanki tez ciuszki dla niej zalatwil
a ta mi dzisiaj wyjechala z tekstem zebysmy przyjechali po wozek bo ona bedzie miala inny i nie ma gdzie tego Naszego trzymac
wiec grzecznie odpisalam ze Ad przyjedzie jak tylko bedie mogl ale nie wiem kiedy a ja dzwigac wozka nie bede
to w odpowiedzi dostalam ze ona nie chce tego wozka na ulice wystawiac bo moze nam sie jeszcze przydac i chce go oddac
wiec sie zezlilam okrutnie i odpisalam, że Ad jutro podjedzie po WSZYSTKO poza lozeczkiem
i czekam co odpisze - ale ma doslownie wszystko - przescieradla, posciele, ochraniacze, przewijak, pieluchy flanelowe ubranka - nawet gabke do kapieli jej kupilismy
nie to ze wczoraj u niej bylam i tez glupie teksty mi walnela - co ja z dzieckiem zrobie po macierzynskim skoro bez pracy bede, a poki co to ona zebrala u wszystkich i wszystko i jest na lasce rodziny, a ona mnie moraly prawic chce
to sie wyzalilam

cos mnie w podbrzuszu kluje troszke
ale na szczescie noga przestaje bolec
teraz "tylko" bole w biodrze i krzyżu wiec czuje ze zyje skoro boli ;)

wizyte u ginki mam 2 marca a 8 albo 15 moze skusimy sie na usg 3d
przytylam juz 7 kg :twisted:

poza tym z szefem nadal wojennie jest
znowu mojego zwolnienia z 31 grudnia nie wyslal do ZUSu
musze znalezc jakies darmowe porady prawne, bo mam dosyc sytuacji
doradzono mi w Zusie oddanie sprawy do sadu

to chyba na szybko tyle
jak tylko uda mi sie doczytac co u Was to odpisze
kiepska jestem powierniczka forumowa jak widac :oops:
ale nieustajaco zdrowka zycze i calusie w brzusie

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#36 banana

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 47 Postów

Napisano 21 luty 2010 - 09:56

alanka28 napisał:

Banana usuń że swojego postu na lipcówkach adres tego forum bo moderatorom może się to nie spodobać.... :?
Wyślij po prostu dziewczyną PW z adresem tak jak zrobiłam to ja na naszym wątku!

Co do listy z wyprawką możemy zrobić choć ja już stara wyjadaczka więc wiele kupować nie bedę ale z miłą chęcią wam podpowiem gdyby czegoś brakowało! ;) :D

Usunełam.

Wyprawka - ilosci dla blizniaków :)

Pokój
co? ile? ile jest
ceratka na materac 2 0
materac 2 0
komoda 1 0
przebierak 2 0
lampka nocna 2 0
pudlo pod lozeczko 2 0
lozeczko 2 2
przescieradlo 4 0
klin pod glowe 2 0
poszewka na klin 4 0
rozek 2 0
kocyk polarowy 2 0
karuzela muzyczna 2 0
ochraniacz lozeczka 2 0
poduszka do karmienia 1 1
polka lack 1 0
roleta 1 0
przybornik 2 0

Ubranka
co? ile? ile jest
recznik z kapturkiem 2 0
body krotki rekaw 50-56 6 5
body krotki rekaw 62 6 2
body dlugi rekaw 50-56 6 3
body dlugi rekaw 62 6 2
pajacyk 50-56 6 0
pajacyk 62 6 0
spiochy 50-56 6 0
spiochy 62 6 0
koszulka 50-56 6 3
koszulka 62 6 0
krotkie spodenki 50-56 6 0
krotkie spodenki 62 6 1
polspiochy 50-56 6 0
polsiochy 62 6 2
spiworki 62 2 0
skarpetki 6 4
rekawiczki niedrapki 4 1
kaftanik 50-56 6 1
kaftanik 62 6 1
rampersy 50-56 4 0
rampersy 62 4 0
czapeczki 4 2
sliniaczki 4 1
bluza 50-56 2 0
bluza 62 2 0
spodnie 50-56 4 0
spodnie 62 4 0

co? ile?
szczoteczka do wlosow 1
aspirator(do gilkow) 1
patyczki do uszu 1
sudokrem 1
chusteczki nawilzone 3
pieluchy tetrowe 30
podklady do przewijania 2
oilatum(do mycia) 2
spirytus 1
masc na brodawki 1
pampersy 4
smoczki 2

foteliki 2
podkladki 2
proszek do prania 1
plyn do plukania 1
butelka do karmienia(avent,canpol) 2
torba do wozka 1
laktator(medela) 1
kosz na pieluchy 1
podgrzewacz do butelki 1
wanienka 1
termometr do ucha 1
stanik 2
pizama do karmienia 2
wkladki laktacyjne 1
woreczki do mrożenia pokarmu 1
bujanki 2
herbatka laktacja 3

Looknijcie i czekam na wskazówki

pieczareczka napisał:

alanka28 napisał:

Co do listy z wyprawką możemy zrobić choć ja już stara wyjadaczka więc wiele kupować nie bedę ale z miłą chęcią wam podpowiem gdyby czegoś brakowało!

Hehe Alanko u mnie tak samo. Ale zawsze coś jeszcze do głowy wpadnie ;)

Fajnie :) Do dzieła

Mab lekarz wie co robi, nie przejmuj sie. Na pewno bardziej zaszkodziłabys dzidziom bez leku. ;)

jusstini napisał:

[color=#0000FF]T
W nadchodzącym tygodniu czeka mnie badanie glukozy.
Nie bardzo wiem z czym to się je ;) bo nie miałam ale ginka poradziła, żeby soku z cytryny sobie wpuścić do tego ulepka
moze byc ciezko bo ja za slodyczami nie przepadam

Ja tez jeszcze nie mialam i nie wiem o co chodzi :) Widzialam jak siedza te biedne kobiety i pija jakies swinstwo. Moze poopowiadajcie :)

jusstini napisał:

Ja juz 95% ciuszków / wizyte u ginki mam 2 marca a 8 albo 15 moze skusimy sie na usg 3d
przytylam juz 7 kg :twisted:

Zazdroszcze ciuszkow :) Ja wizyta 10tego

jusstini napisał:

poza tym z szefem nadal wojennie jest
znowu mojego zwolnienia z 31 grudnia nie wyslal do ZUSu
musze znalezc jakies darmowe porady prawne, bo mam dosyc sytuacji
doradzono mi w Zusie oddanie sprawy do sadu

Dobrze, ze w zusie Ci podowiadaja co robic, bo tak musialabys walczyc i z szefem i z nimi. Kuzwa zenada, zeby sie uzerac w ciazy o takie sprawy. Czym sie zajmujesz? Duza to firma?
Dołączona grafika

#37 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 21 luty 2010 - 10:25

Witam!
milego dnia.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#38 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 21 luty 2010 - 10:36

Hejka ;)
No no no Jusstini ale sie rozpisałaś. Chyba nadrobiłaś wszystko ;) No i trzymam kciuki za dore rozwiązanie problemów w pracy :)
Banana niezła ta lista. Kurka a jeszcze wszystko podwujnie musisz kupowac.Ja to mam taka małą liste bo wiekszość rzeczy już mam po Pinie tylko trzeba to poprzeglądać. A potem dokupic co potrzebne.
My dzis uciekamy na oiadek do Teściowej ;) Więc miłego popołudnia Wam życzę ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#39 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 21 luty 2010 - 11:13

lista mi sie w ocy rzucial ale odniose sie po weekendzie jak mam pelna chate to nie mam czasu

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#40 mab

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 159 Postów

Napisano 21 luty 2010 - 20:07

pieczareczka napisał:

Mab nie myśl tak. Lekarz wie co Ci przepisuje. Ja wiem to po sobie bo biore już 3 antybiotyk. I wiem ze jest on bezpieczny. A czasem jest tak że to właśnie nie podanie antybiotyku może bardziej dziecku zaszkodzić bo nie daj boże rozwinie się jakaś paskudna infekcja i co wtedy. A tak jest wszystko ok. Głowa do góry i prosze tak nie myśleć ;)

dziękuję Kochana!!!
Wiesz jak jest ;) w koncu jak ja z tych histerycznych jesteś ;);):)

Banana!Lista MEGA!!!!
Coś o tym wiem,mimo ze niektóre rzeczy mi poodpadały,bo np. jedno łóżeczko mam :mrgreen: ,ale wiele to tego nie jest.
W piątek zmusiłam M. do zakupów przez neta i zamówiliśmy wózek,foteliki ,łóźeczko i .... pójdziemy z torbami ;),ale ja chce JUŻ to mieć i koniec i kropka ;).

Jutro dokładniej wczytam się w tę listę i ew. zapodam moje sugestie :)!

Dziś już nie mam siły,bo wybieramy się na 5 dni do Krynicy uodparniać syna i muszę jeszcze nas spakować i strategicznie przemyśleć ;).A siły nie mam za nic do tego :roll: .
Odezwę się jutro,bo w pensjonacie ma być net,więc nie myślcie,ze odpoczniecie sobie ode mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: 8-) ;)

Spokojnej nocy!!!
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych