Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Czerwiec 2010 :)

• Nie możesz odpowiedzieć
Odpowiedzi do tego tematu: 1511

#41 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 08:47

Witam w słoneczny poniedziałek!!! :D

pieczareczka napisał:

I dziękuje Ci Kochana za pamięc o moim zdrówku

Nie ma za co!!! :D

Mab fajny awek,taki wiosenny!!! :)

Te dzieciaczki z forum BB miały zespół downa niestety i jedno do tego jeszcze inne wady wiec mama zdecydowała się zakończyć życie tego chłopczyka.Natomiast drugiej po prostu zaczął się poród i urodziła małą ale ta żyla tylko chwilkę.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ale dość smutania!!!!!!!!

mab napisał:

Ja po malutku dochodzę do siebie,choć i tak już zjadają mnie wyrzuty sumienia ze względu na Maluchy,ze zjadam ten antybiotyk :( ,ale uwierzcie tym razem nie dałabym sobie bez niego rady.
Choć teraz jak już mi lepiej to zaczynają nachodzić mnie wątpliwości ... :( .

Nie gadaj głupot kochana,skoro lekarz dał ci antybiotyk to był on konieczny i tak jak pisze pieczareczka czasem gorzej jest nic nie wziąść...Ja przed Alankiem byłam w ciąży i na samym początku dopadło mnie paskudne choróbsko.Poszłam oczywiście do lekarza a ta stwierdziła że samo przejdzie.Jak się później okazało ciąża obumarła najprawdopodobniej przez to choróbsko i ginek powiedział że moze gdybym wtedy dostała jakiś mocniejszy lek to tak by się nie stalo..... :(

Więc nie miej kochana żadnych wyrzutów sumienia!!!

jusstini napisał:

W nadchodzącym tygodniu czeka mnie badanie glukozy.
Nie bardzo wiem z czym to się je ;) bo nie miałam ale ginka poradziła, żeby soku z cytryny sobie wpuścić do tego ulepka
moze byc ciezko bo ja za slodyczami nie przepadam

Ja wybieram się jutro na picie tego pysznego koktajlu! ;) :lol:

Współczuję przejść z pracodawcą ,miałam takowe w ciąży z Adaśkiem i niestety ale pracodawca mnie wystawił i nie miałam potem żadnej kaski po porodzie!!!! :evil: :evil: :evil:
Więc walcz o swoje koniecznie!!!!

Banana o kurcze,spoooooora ta lista!!! :shock:
I powiem Ci że kilku z tych rzeczy nie posiadałam przy żadnym z moich dzieci i teraz też pewnie kupować nie bedę.... :mrgreen:

mab napisał:

W piątek zmusiłam M. do zakupów przez neta i zamówiliśmy wózek,foteliki ,łóźeczko i .... pójdziemy z torbami ;),ale ja chce JUŻ to mieć i koniec i kropka ;).

Mab pochwal się zakupami!!!!
Jakie łóżeczko ,wózeczek i fotelik kupiliście??? :roll:

mab napisał:

Dziś już nie mam siły,bo wybieramy się na 5 dni do Krynicy uodparniać syna i muszę jeszcze nas spakować i strategicznie przemyśleć ;).A siły nie mam za nic do tego :roll: .

No to miłego odpoczynku życzę!!! I odzywaj się koniecznie!!!! :D :D :D :D

Ja mam na dziś ambitny plan zrobienia miejsca w naszej rodzinnej szafie w przedpokoju na ciuszki dla nowego lokatora ale co z tego wyjdzie,zobaczymy.... :roll: :roll: :roll:

Buziaczki i udanego tygodnia dla wszystkich!!!! :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#42 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 11:16

hajoooooooooooooooooooooooo :D

Dziewczynki Kochane duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!!!!! Choroby sioooooooooooo :!: :!: :!: :!:

Mab co to za myśli :?: :?: :?: :?: Dziewczyny maja rację!!! Lekarz wie co robi!!!! Gorsze od antybiotyku jest nic nie branie, infekcje są paskudne i niestety w przeciwieństwie do leków mogą poważnie zaszkodzić dzidziulkom w brzusiach :!: Proszę się nie stresować i nie mieć wyrzutów!

alanka28 napisał:

Te dzieciaczki z forum BB miały zespół downa niestety i jedno do tego jeszcze inne wady wiec mama zdecydowała się zakończyć życie tego chłopczyka.Natomiast drugiej po prostu zaczął się poród i urodziła małą ale ta żyla tylko chwilkę.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: straszne to wszystko... :cry:

mab napisał:

wybieramy się na 5 dni do Krynicy uodparniać syna i muszę jeszcze nas spakować i strategicznie przemyśleć ;).A siły nie mam za nic do tego :roll: .

Ooooooooooooooooooooo suuuuper, zazdroszczę :D :lol: :lol: :lol: ;) na pewno będzie super :mrgreen:

pieczareczka napisał:

My dzis uciekamy na oiadek do Teściowej ;) Więc miłego popołudnia Wam życzę ;)

Takim to dobrzeeeeeeee ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Smacznego :D i też miłego popołudnia :D

A ja jak dzisiaj odprowadzałam Marcelka do przedszkola to się tak jakoś wiosennie poczułam :shock: ;) :lol: :lol: :lol: Nie wiem, jakoś chyba powietrze inne mimo, że mroźno było hehehe, chyba już tak bardzo chcę tej wiosny, że staram się ją na silę przywołać :lol: :lol: :lol:

Musze iść do fryzjera bo wyglądam jak Janko muzykant :lol: :lol: :lol: tak małż twierdzi ;) :lol: ale faktycznie, zarosłam, odrosty mega wielkie, koszmar :roll: :lol: W ogóle troszkę zapuszczam, bo nie wyobrażam sobie po porodzie walki z moimi krótkimi piórami, zawsze rano jak wstaje to mam milion gniazd i przedziałków i musowo głowa pod kran idzie :roll: :lol: denerwujące i za dużo czasu mi to zajmuje, z trochę dłuższymi będzie lepiej, mam nadzieję :lol:

Dziewczyneczki Kochane miłego dzionka papapapaa :D :D :D

#43 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 11:26

Witam!
Miłego dnia.
Wybywam na moment na spacer zaczerpnąć świeżego powietrza.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#44 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 12:47

Marcepanku chyba wszystkie czekamy na wiosnę z utęsknieniem....
Mówisz ze włoski zapuszczasz troszkę,a ja sie noszę z zamiarem obcięcia ale mi skoda jakoś...
Tylko nie wiem czy przy 3 dzieci będę miala jeszcze czas na zabawę z długimi włochami.... :roll:

Jusstini miłego spacerku! :P

A ja właśnie dziś zakupiłam gondolkę do wózka na allegro!!!!! :mrgreen:
Może nie po jakiejś atrakcyjnej cenie ale wygląda jak nówka więc mam nadzieję że nie przepłaciłam....
Nie chcę mi sie czekać dłużej na jakąś okazję aż ktoś wystawi w dobrym stanie i do licytacji,chciałam mieć to już z głowy!
Teraz tylko trzymajcie kciuki żeby faktycznie była w tak dobrym stanie jak na fotach.... 8-)
No i z grubszych zakupów to by było na tyle bo kupno łóżeczka odpuszczam....nie mam go gdzie wstawić a te z Graco za drogie...
Jeszcze tylko trochę ciuszków dokupię,kosmetyki dla dzidzioła,pieluchy i pierdoły dla mnie typu cyckonosze do karmienia,koszulę ,wkładki laktacyjne itp i będzie już git! :mrgreen:

Aaaaa no i mam propozycję:
może tą listę z wyprawką na pierwszą stronkę rzucimy pod naszą listę bo tam bedzie łatwiej ją podejrzeć a tak między postami się straci.... :roll: :roll: :roll: :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#45 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 14:44

Hejka Kobietki

U nas dziś prawie jak wiosna ;) Słoneczko świeci i aż się chce żyć ;) Właśnie jesteśmy po obiadku i zaraz chcemy jechać z M do Plazy może się coś uda upolować na Maluszka ;) Jakoś lepiej się dziś czuję. Jutro ide na badanie moczu a w środe się okaże czy jest lepiej ;)
Alanko nie ma sprawy mogę to wrzucić na pierwszą ;) No i gratulacje że udało się kupić tą gondolkę. Teraz juz masz większość z głowy ;)
Marcepanku ja też odrost już mega na głowie a farba w szafce leży tylko nie mam jakoś ochoty sie z tym bawić :) Ale trzeba się wziąść za Siebie bo zaraz będe straszyć :lol:

alanka28 napisał:

Ja mam na dziś ambitny plan zrobienia miejsca w naszej rodzinnej szafie w przedpokoju na ciuszki dla nowego lokatora ale co z tego wyjdzie,zobaczymy....

Kochana ja się za to zabieram od tygodnia i nic narazie nie wychodzi ;)
Miłego popołudnia ja już uciekam ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#46 kaskach2007

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 177 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 15:49

witam wszystkie mamuski w to piekne sloneczne popoludnie!!!!

mab wszystkie dziewczyny maja racje i tez dokladam sie do ich rad.ja tez biore antybiotyk i niemysle wogole ze moze to zaszkodzic malej.poprostu jak trzeba to trzeba lekarz wie lepiej.
no widze dziewczynki ze wszystkie myslimy o fryzjerze.tez zaroslam.w sumie to chce troche zapuscic wlosy bo stwierdzilam ze potem latwiej mi bedzie utzrymac ich na wodzi.w razie czego gumka i tyle.ale grzywka juz za dluga i wymyslilam nowa.tak ze wrzaie czego zwiaze a grzywka bedzie ozdoba.ja przed ciaza mialam odrosty ale nie pokwapilam sie do fryzjera bo liczylam kazdy grosik zwlaszcza ze mielismy 3 wesela w ciagu dwuch miesiecy.takze kupilam farbe i malnelam i tak jest do tej pory.
idzie wiosna i trzeba cos zmienic.a czuje ja juz moim nosem... :D :D :D
nastepne zakupy dla dzidziolka planuje w marcu i to juz ostateczne.a potem pomysle o sobie co mam do kupienia.
no i dopisalam do swojej listy zakupow zelazko bo niestety stare juz sie nie nadaje.zobaczyny co sie jeszcze popsuje.
M cos wspomina o naprawie auta.wiec cos czuje ze pojdziemy z torbami!!!!!!az sie bedzie kurzyc!!!
pozdrawiam kobitki

#47 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 19:53

Hej ja już po zakupach :D Mamusie w sklepach Smyki są przecenione ciuszki na dzieci o 50%. Ja kupiłam mojemu małemu body i bluzeczke no i Pinie spodnie dresowe. Ale się dziś nachodziłam a teraz pora poleżec bo malutki się już strasznie buntuje i mnie takimi kopniakami szturcha ze hej ;)
Jutro może się wezmę za swoje włoski ;)
Miłego wieczorku i do jutra ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#48 mab

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 159 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 20:16

Uwielbiam Was Kochane!!!!I bardzo dziękuję za wyperswadowanie mi głupich myśli z głowy!!!
Czuję się jak najbardziej pocieszona i pewna tego,ze robię dobrze!!!!
Dziękuję, dziękuję dziękuję!!!!!

Alanko!Bardzo współczuję CI Kochana Straty Maluszka!!! !!!! Dziękuję,ze się tym z nami i z moją schizującą głupotą podzieliłaś!!! :*

Strasznie to smutne z tymi B.Boomowymi Maluszkami :(,ale jakby nie było jest dla nas wszystkich powód takiego a nie innego obrotu sprawy pociecha!Nasze wszystkie zdrowe i koeniec i kropka ;) jak to już kiedyś pisałam ;).
A ja zaczynam się denerwować przyszłopiątkową wizytą na usg :roll: :roll: :roll: oszaleję kiedyś ze sobą ;)

Mam nadzieje,ze Wasze przepowiednie się sprawdzą i wyjazd będzie udany!!!!
Byliśmy w Krynicy w południe.Chodziliśmy do 18tej z przerwą małą na obiad i teraz nie mam siły się ruszyć ;) ,ale fajna taka wywietrzona niemoc ;).Oby tylko brzuch mnie nie bolał jutro :roll: ,dziś podczas chodzenia troszkę się buntował,ale wszystko w normie i pod kontrolą ;).Poczułam powiew wolności!Bynajmniej nie wiosny tak jak Wy ;),bo wiało tu strrrasznie zimnym wiatrzychem ;).!

alanka28 napisał:

Mab pochwal się zakupami!!!!
Jakie łóżeczko ,wózeczek i fotelik kupiliście???

Już się kwalę :oops: ;)

łóżeczko:
http://www.2o2.pl/p,pl,8701,lozeczko-tu ... -2010.html
(fioletowe,bo podobno wariaci lubią fiolet ;) )

kojec:
http://krasnolandia.pl/kojce/44-kojec-b ... uropa.html (źółty,bo mamy piekielnie ciemny pokoj gdzie ma stać :] )

foteliki:
http://www.nicebaby.pl/product-pol-1804 ... -13kg.html (czarny i czarny ;) a kolorze co by było oryginalnie i kolorowo ;) )

wózek:
http://www.2o2.pl/p,pl,4625,wozek-space ... -2010.html ( oryginalnie wszystko czarne ;) )

nie wiem,czy dziadkowie z nadmiaru tej "żywej i przyjaznej ;) " kolorystyki nie oszaleją ;)

alanka28 napisał:

Aaaaa no i mam propozycję:
może tą listę z wyprawką na pierwszą stronkę rzucimy pod naszą listę bo tam bedzie łatwiej ją podejrzeć a tak między postami się straci.... :roll: :roll: :roll: :roll:

POPIERAM ten postulat !!!! :)

pieczareczka napisał:

Właśnie jesteśmy po obiadku i zaraz chcemy jechać z M do Plazy może się coś uda upolować na Maluszka ;) Jakoś lepiej się dziś czuję. Jutro ide na badanie moczu a w środe się okaże czy jest lepiej ;)

i jak tam polowanie? :) !!!

Trzymam kciuki za dobre siusianie ;) !!!!Bardzo się cieszę,ze czujesz się lepiej :) !!!

Marcepanku!
Twoja fryzura chyba jest podobna obecnie do mojej czyli brak konkretnej i dobrej ;) ;)!Aczkolwiek dalej nie wiemy jak wyglądasz :P ,może jednak byś to zmieniła 8-) :?:
Nie pisałam Wam,ale ostatnio(z miesiąc temu) popuściłąm fantazję i skróciłam włosy bardzo,bardzo i teraz jeszcze bardziej tego żałuję :cry: żle się z tym czuję,a one jakoś nie chcą się naciągnąć ;)!!!

kaskach2007 napisał:

M cos wspomina o naprawie auta.wiec cos czuje ze pojdziemy z torbami!!
mam nadzieje,ze nie będzie aż tak źle ;) aczkolwiek mechanicy lubią sobie liczyć ... :roll:

ufff,az się opisałam ;) aż mi się towarzystwo pobudziło i kopie mnie jak szalone.
Spadam się położyć ,jeżeli na coś nie osdpisałam to przepraszam i postaram się poprawić!!! :)

dobrej nocki!
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#49 kaskach2007

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 177 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 20:43

mab napisał:

#50 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 23 luty 2010 - 08:17

Witam!
Miłego dnia.
Zostawiłam gada w domu i idziemy do lekarza, bo po ponad tygodniu walki z porannym zielonym katarem kapituluje - doszlo chrzakanie i pokaslywanie.
Znowu wiec nie popisze i nie poczytam.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#51 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 23 luty 2010 - 09:24

Heloł!

A ja właśnie wróciłam mega wku@#% z labka!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Poszłam zrobić badania i ta cholerną glukozę też! A te pipy mi mówią że na zleceniu od lekarza nie ma jego pieczątki i mi tego nie zrobią bo glukoza to lek :lol: i musi być na to skierowanie!!!! :evil:
Nosz ku@#$$% !!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tak mnie zdenerwowały że potem same mi sie pytały czy się dobrze czuję bo widziały że mi ciśnienie podniosły!!!!
A do tego jeszcze wystalam sie z godzinę w kolejce żeby te cholerne badania zrobić!!!!
W poniedziałek mam wizytę to albo musze wziaść to zasrane skierowanie i iść jeszcze raz albo zapytam ginka czy w ogóle musze to robić bo mi się nie chce....

No ale dość o mnie....

Jusstini zdróweczka dla was!!!

Mab no superowe zakupy! Brawo! :P
A paleta barw rzeczywiście oszałamiająca!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mój M jak usłyszał wczoraj za ile gondolkę kupiłam to powiedział że zwariowalam chyba! :mrgreen:

mab napisał:

Alanko!Bardzo współczuję CI Kochana Straty Maluszka!!! !!!! Dziękuję,ze się tym z nami i z moją schizującą głupotą podzieliłaś!!! :*

Dzięki kochana!:*A ja też z tych schizujących bez potrzeby więc doskonale Cię rozumiem!!! :D

mab napisał:

Strasznie to smutne z tymi B.Boomowymi Maluszkami :(,ale jakby nie było jest dla nas wszystkich powód takiego a nie innego obrotu sprawy pociecha!Nasze wszystkie zdrowe i koeniec i kropka ;) jak to już kiedyś pisałam ;).
A ja zaczynam się denerwować przyszłopiątkową wizytą na usg :roll: :roll: :roll: oszaleję kiedyś ze sobą ;)

Czy ty czasem nie wybierasz sie do naszego super przystojnego pana doktora W na USG? :roll: :roll: :roll: ;)
Nie ma sie co denerwować kochana,przecież raz już lukal na twoje dzieciaki i skoro stwierdził że wsio ok to na pewno tak jest i nic się nie zmieniło!
To podobno najlepszy fachowiec od USG w Kraku! ;)

mab napisał:

Marcepanku!
Twoja fryzura chyba jest podobna obecnie do mojej czyli brak konkretnej i dobrej ;) ;)!Aczkolwiek dalej nie wiemy jak wyglądasz :P ,może jednak byś to zmieniła 8-) :?:

No właśnie Marcepanku,proszę nam sie tu pokazać!!!!!

kaskach2007 napisał:

na szczescie M mowil ze sam wszystko porobi tylko czesci trzeba kupic juz mi je nawet pokazywal razem z cena :( no i z ciezkim sercem przyznalam mu racje bo sama niedawno zrobilam prawko i jak pomysle ze moglabym jechac gdzies z dzieciatkiem sama samochodem w takim stanie to zgadzam sie na wszystko.a jakos bedzie trzeba sobie poradzic.i juz kombinuje skad wziasc jakies dodatkowe pieniazki.M sie juz z tego smieje ze zawsze gdzies znajde grosz.bo ja to raczej taka skarbnica wszystko rozdzielam co na co :D :D :D :D :P

Znam ten ból bo tydzień temu odebraliśmy naszego wozika od mechanika! No cóż ,to są uroki posiadania autka,trzeba inwestować bo jak nie to się zbuntuje! ;)

pieczareczka napisał:

Hej ja już po zakupach :D Mamusie w sklepach Smyki są przecenione ciuszki na dzieci o 50%.

Gratuluję udanych zakupów!
Ja pewnie cześć zamówie przez allegro a po resztę wybiorę sie do Kolorino bo tam sobie już upatrzyłam trochę ciuszków! ;) :D

Spadam coś zjeść bo z tych nerwów jak wróciłam to jeszcze nic nie przełknęłam...buźka!!! :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#52 marcepanek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 247 Postów

Napisano 23 luty 2010 - 10:50

hajooooooooooooooo :D :D :D :D

alanka28 napisał:

A ja właśnie wróciłam mega wku@#% z labka!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Poszłam zrobić badania i ta cholerną glukozę też! A te pipy mi mówią że na zleceniu od lekarza nie ma jego pieczątki i mi tego nie zrobią bo glukoza to lek :lol: i musi być na to skierowanie!!!! :evil:

Hmmmmmmmmmmmmm, co za bzdura!!!!!!!!!!!! ja np nie miałam skierowania, bo chodzę prywatnie, więc i tak muszę zapłacić, to po co mi skierowanie i nikt mi problemów nie robił, zrobiły mi ta glukozę bez gadania :!: Chybabym zabiła na miejscu :twisted:

Mab zakupy rewelka!!!!!!!!!!!!!!!! Czarne wózki mi sie podobaja bardzo, nawet się zastanawiałm teraz czy nie chcę czarnego ale wygrał zielony jednak ;) :lol:

Pieczareczko gratuluje udanych zakupów :D :D :D

A my wczoraj z Małżem lataliśmy i szukaliśmy wykładziny do pokoiku Natanielka, byklismy w Castoramie tez i tam prawie odjechałam :shock: małż się tak wystraszył, że sam prawie odjechał :lol: Staliśmy sobie, Małz gadał z facetem a ja nagle poczułam jak robi mi się niedobrze, słabo, zaczęły mi drętwieć nogi i ręce i słyszałam rozmowę małża z facetem jakbym pod woda była :shock: Rozejrzałam się, bo chciałam usiąść, ale nie było gdzie i po prostu osunęłam się przy ścianie :shock: małż powiedział, że zrobiłam się w momencie strasznie czerwona a następnie biała jak ściana :shock: Wystraszyłam i Meża i tego faceta :lol: chyba za dużo latania jak na jeden dzień, ale pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło :shock:

alanka28 napisał:

No właśnie Marcepanku,proszę nam sie tu pokazać!!!!!

mab napisał:

Same tego chciałyście :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Troszkę starsze zdjęcia, ale wyglądam tak samo, tylko mam jasny blond włosy, jak będę miała aktualniejsze zdjęcie to wstawię ;) :lol:

Załączone pliki

#53 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 23 luty 2010 - 11:03

Hejka. Pogoda śliczna a ja od rana zła jak cho.....
Zreszta widze ze Ty też Alanko. No cóż nasza kochana służba zdrowia :twisted:
Udało się mi dziś dostać na wizytę do Urologa. I od 7 rano z Pina siedzialam w osrodku a wyszłam po 9 taka wnerwiona. Nic nie załatwiłam tylko sie dowiedziałam że po co ja do niego przyszłam chyba po błogosławienstwo. Myślałam że z krzesła spadne jak mi to powiedział. Bo stwierdził że moje objawy i wyniki to rzecz normalna przy sondzie. Jak może być normalna. Przeciez ja tak jeszcze prawie 4 miesięcy nie wytrzymam. Kazał tylko za 2 tygodnie przyjac sie na oddział do szpitala żeby wymienic sonde bo co 2 miesiące musi byc nowa. Kurka nie wyobrażam sobie znowu tego zabiegu :twisted:

Mab kochana zakupy super. No i udanego wypoczynku ;)

Kaskach ciesz się że M umie wszystko sam zrobić. Bo ja niestety musze na mechanika liczyć ;)

Jusstini dużo zdrówka ;)

marcepanek napisał:

alanka28 napisał(a):
A ja właśnie wróciłam mega wku@#% z labka!!!!!!
Poszłam zrobić badania i ta cholerną glukozę też! A te pipy mi mówią że na zleceniu od lekarza nie ma jego pieczątki i mi tego nie zrobią bo glukoza to lek i musi być na to skierowanie!!!!

Hmmmmmmmmmmmmm, co za bzdura!!!!!!!!!!!! ja np nie miałam skierowania, bo chodzę prywatnie, więc i tak muszę zapłacić, to po co mi skierowanie i nikt mi problemów nie robił, zrobiły mi ta glukozę bez gadania Chybabym zabiła na miejscu

Dokładnie ja też nigdy nie mam żadnego skierowania.

Marcepanku no to się musiał M przestraszyć. A swoja droga to może tak nie szalej ;) Chociaż wiem po sobie że w domu to można zwariować i czasem trzeba do ludzi ;)
Kobietko ślicznie wyglądasz :D :D
A może jeszcze jakaś focia z brzusiem ;)

Milego dzionka Wam życzę.
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#54 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 23 luty 2010 - 11:13

marcepanek napisał:

Hmmmmmmmmmmmmm, co za bzdura!!!!!!!!!!!! ja np nie miałam skierowania, bo chodzę prywatnie, więc i tak muszę zapłacić, to po co mi skierowanie i nikt mi problemów nie robił, zrobiły mi ta glukozę bez gadania :!: Chybabym zabiła na miejscu :twisted:

No ja przeca też prywatnie chodzę i po jajo mi jakieś skierowanie jak i tak za badanie musze zapłacić! Pierdzielniete te baby i tyle! Nie je tam wszystkie zczyści!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

marcepanek napisał:

A my wczoraj z Małżem lataliśmy i szukaliśmy wykładziny do pokoiku Natanielka, byklismy w Castoramie tez i tam prawie odjechałam :shock: małż się tak wystraszył, że sam prawie odjechał :lol: Staliśmy sobie, Małz gadał z facetem a ja nagle poczułam jak robi mi się niedobrze, słabo, zaczęły mi drętwieć nogi i ręce i słyszałam rozmowę małża z facetem jakbym pod woda była :shock: Rozejrzałam się, bo chciałam usiąść, ale nie było gdzie i po prostu osunęłam się przy ścianie :shock: małż powiedział, że zrobiłam się w momencie strasznie czerwona a następnie biała jak ściana :shock: Wystraszyłam i Meża i tego faceta :lol: chyba za dużo latania jak na jeden dzień, ale pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło :shock:

O matulu!!! :shock: :shock: Ale odpływ mialaś! Uważaj na siebie!!!!

no i wreszcie widzimy naszego kochanego Marcepanka!!!
Sliczne focie,z ciebie cudna kobitka a synek przeuroczy!!!! :D
I cudne oczyska posiadacie! ;)

pieczareczka napisał:

Zreszta widze ze Ty też Alanko. No cóż nasza kochana służba zdrowia :twisted:
Udało się mi dziś dostać na wizytę do Urologa. I od 7 rano z Pina siedzialam w osrodku a wyszłam po 9 taka wnerwiona. Nic nie załatwiłam tylko sie dowiedziałam że po co ja do niego przyszłam chyba po błogosławienstwo. Myślałam że z krzesła spadne jak mi to powiedział. Bo stwierdził że moje objawy i wyniki to rzecz normalna przy sondzie. Jak może być normalna. Przeciez ja tak jeszcze prawie 4 miesięcy nie wytrzymam. Kazał tylko za 2 tygodnie przyjac sie na oddział do szpitala żeby wymienic sonde bo co 2 miesiące musi byc nowa. Kurka nie wyobrażam sobie znowu tego zabiegu :twisted:

Jeeeeżu co za paranoja! :o
Co za jełop z tego lekarza!!!! Nadal by sie z tymi cudnymi kobietami z mojego labka! :evil:
I znowu bedą cie męczyć kochana czy to tylko pomysł tego cudownego lekarza???? :roll: :roll: :roll:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#55 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 10:45

Hejka. Dziewczyny ja już wiosne czuje. Jaka u nas piękna pogoda i jak cieplutko :)

alanka28 napisał:

I znowu bedą cie męczyć kochana czy to tylko pomysł tego cudownego lekarza????

Kochana nie mam pojęcia. Dziś ide do ina ale nie ma mojego bo jest na urlopie i ma zastepstwo. Wiec musze poczekac jak wróci i go zapytac. Bo w sumie za chwile to już miną te 2 miesiące :?

Wczoraj zrobiłam porządki w ciuszkach po Pinie. I z 9 pudełek kartonowych zostało mi tylko 3 :lol: Ale to najmniejsze wszystko jest tylko musze dokupic jakies skarpetki i pare bodziaków z krotkim rękawkiem, czapeczki, jakieś spodenki i bluzeczki więc nie jest tak zle. A reszte potem stopniowo jak sie już mały urodzi to sobie podokupuję ;)

Nic uciekam naleśniki smażyc bo dziewczynki sobie dziś zażyczyły ;)

Miłego popołudnia :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#56 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 11:58

pieczareczka napisał:

Hejka. Dziewczyny ja już wiosne czuje. Jaka u nas piękna pogoda i jak cieplutko :)

U nas też!!!!!! :D :D :D :D :D

pieczareczka napisał:

Dziś ide do ina ale nie ma mojego bo jest na urlopie i ma zastepstwo. Wiec musze poczekac jak wróci i go zapytac. Bo w sumie za chwile to już miną te 2 miesiące :?

Kurde to nieciekawe bo o ile pamiętam to pisałaś że cie bez znieczulenia męczyli ta sondą.... :?

Ja też kiedyś porządki w ciuszkach porobiłam i też niewiele do kupna mi zostalo z ubranek więc dokupię to już pod koniec chyba...teraz zrobie zakupy dla siebie typu koszula,cyckonosze itd....tylko poczekam jak gondola przyjdzie i kilka innych paczek co moja mama pokupowała bo się juz pogubiłam w tym wszystkim....

Buźka!
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#57 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 18:35

marcepanek napisał:

alanka28 napisał:

Rozejrzałam się, bo chciałam usiąść, ale nie było gdzie i po prostu osunęłam się przy ścianie :shock: małż powiedział, że zrobiłam się w momencie strasznie czerwona a następnie biała jak ściana :shock: Wystraszyłam i Meża i tego faceta :lol: chyba za dużo latania jak na jeden dzień, ale pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło :shock:

Ja dzisiaj tez probowalam te glukoze zrobic i tez mi nie wyszlo :twisted:
co prawda pieczatke na karteczce - bynajmniej nie skierowaniu bo tez prv chodze
ale u mnie w przychodni mnie odeslali bo tylko 2 h pobran i nie zdaza mi po 2 h pobrac
pojechalam tam gdzie mnie wyslali - kazali byc na 8 i przywiezc glukoze - zero informacji wiecej - a tam tez labek do 10 wiec wyszlam
wkurzona stwierdzilam ze w przychodni przy szpitalu ginekologiczno-polozniczym w ktorym zamierzam rodzic jest chyba normalniej - jakze sie mylilam :twisted: - skierowania od lek ze szpitala pani poprosila - wiec powiedzialam ze chce odplatnie - to w ktorym jestem tygodniu bo na to badanie to zapisy sa :roll: podziekowalam i wyszlam
na szczescie przypomnialo mi sie malutkie laboratorium u mnie na osiedlu - podjechalam pani sama powiedziala mi co i jak
i jutro mam byc 8:20-8:30 i wziac cytrynke do lizania bo rozcienczania ona nie proponuje
bluznilam w glos i mezowi wyjazd z kraju zaproponowalam

Marcepanku slicznie wygladasz

Pieczareczko - az slow mi brak na Twoja sytuacje - oby bylo lepiej

do mnie wczoraj paczka doszla - zle zaadresowana - ale jakas kobitka odebrala jakims cudem i mi z kilkudniowym opoznieniem oddala - muszle laktacyjne, wkladki i nakladki na brodawki (chociaz mam nadzieje ze Mloda sobie poradzi nie to co Mlody Nerwus)

Mat wlasnie sobie wlosy obcina - bo tak mu sie podoba wyciachana grzywka - chyba jestem zbyt tolerancyjne - chociaz juz teraz zabronilam wiecej - wystarczy dziura po jednej stronie

musze sie nim "zajac" bo mu odbija przez siedzenie w domu - jutro wygnam go do przedszkola jednak

24 tc
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#58 jusstini

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 214 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 18:38

a na 19 marca umowilam sie na usg 3D
mam nadzieje potwierdzic info o "dziurze w dziurze"

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#59 pieczareczka

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 267 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 19:10

Hejka ja już po wizycie u lekarza. Mocz już troszke lepszy ale jeszcze nie taki jak powinien ;) Za to dostałam kupe nowych lekarstw i znowu 100zł w aptece zostało :evil: Ale co sie zrobi. Przepisał mi jednorazowo Monural do tego mocniejszy Magnez B6 i Tardyferon z kwasem foliowym. Bo jakoś straszne skurcze łydek mam w nocy. Zobaczymy jak będzie dalej ;)

alanka28 napisał:

pieczareczka napisał(a):
Dziś ide do ina ale nie ma mojego bo jest na urlopie i ma zastepstwo. Wiec musze poczekac jak wróci i go zapytac. Bo w sumie za chwile to już miną te 2 miesiące

Kurde to nieciekawe bo o ile pamiętam to pisałaś że cie bez znieczulenia męczyli ta sondą....

Tak Alanko dokładnie. O znieczuleniu tylko pisało na wypisie :lol: tylko nie wiem kiedy mi je podali.

Jusstini powodzenia na jutrzejszym badaniu ;) No i nareszcie się nam tu pokazałaś :) Slicznie wyglądasz ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika[/url]
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#60 alanka28

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 778 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 19:37

jusstini toż to paranoja z tym piciem glukozy!!!!!
nie dość że świństwo takie trzeba przełknąć to jeszcze lataj człowieku i się proś żeby ci dali!!!! :evil: :evil: :evil:
Powodzenia życzę jutro!
Slicznie wyglądasz! :D :D :D

Pieczareczko ale się tych leków nałykasz,oby już tylko lepiej było....

Mnie M dziś odebrał wyniki i też jakieś cholerne bakterie w moczu mam,jakieś pasma śluzu i coś tam jeszcze.... :?
Zobaczymy co ginek w poniedziałek powie ale dolegliwości nie mam żadnych ze strony układu moczowego więc może nie jest źle.... :roll: :roll: :roll:
morfologia wyszła w porządku! :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych