pieczareczka napisał:
Nie ma za co!!! :D
Mab fajny awek,taki wiosenny!!! :)
Te dzieciaczki z forum BB miały zespół downa niestety i jedno do tego jeszcze inne wady wiec mama zdecydowała się zakończyć życie tego chłopczyka.Natomiast drugiej po prostu zaczął się poród i urodziła małą ale ta żyla tylko chwilkę.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ale dość smutania!!!!!!!!
mab napisał:
Choć teraz jak już mi lepiej to zaczynają nachodzić mnie wątpliwości ... :( .
Nie gadaj głupot kochana,skoro lekarz dał ci antybiotyk to był on konieczny i tak jak pisze pieczareczka czasem gorzej jest nic nie wziąść...Ja przed Alankiem byłam w ciąży i na samym początku dopadło mnie paskudne choróbsko.Poszłam oczywiście do lekarza a ta stwierdziła że samo przejdzie.Jak się później okazało ciąża obumarła najprawdopodobniej przez to choróbsko i ginek powiedział że moze gdybym wtedy dostała jakiś mocniejszy lek to tak by się nie stalo..... :(
Więc nie miej kochana żadnych wyrzutów sumienia!!!
jusstini napisał:
Nie bardzo wiem z czym to się je ;) bo nie miałam ale ginka poradziła, żeby soku z cytryny sobie wpuścić do tego ulepka
moze byc ciezko bo ja za slodyczami nie przepadam
Ja wybieram się jutro na picie tego pysznego koktajlu! ;) :lol:
Współczuję przejść z pracodawcą ,miałam takowe w ciąży z Adaśkiem i niestety ale pracodawca mnie wystawił i nie miałam potem żadnej kaski po porodzie!!!! :evil: :evil: :evil:
Więc walcz o swoje koniecznie!!!!
Banana o kurcze,spoooooora ta lista!!! :shock:
I powiem Ci że kilku z tych rzeczy nie posiadałam przy żadnym z moich dzieci i teraz też pewnie kupować nie bedę.... :mrgreen:
mab napisał:
Mab pochwal się zakupami!!!!
Jakie łóżeczko ,wózeczek i fotelik kupiliście??? :roll:
mab napisał:
No to miłego odpoczynku życzę!!! I odzywaj się koniecznie!!!! :D :D :D :D
Ja mam na dziś ambitny plan zrobienia miejsca w naszej rodzinnej szafie w przedpokoju na ciuszki dla nowego lokatora ale co z tego wyjdzie,zobaczymy.... :roll: :roll: :roll:
Buziaczki i udanego tygodnia dla wszystkich!!!! :P