Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Grudniowe mamusie 2009.

Odpowiedzi do tego tematu: 1876

#41 kasiaa

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 518 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 12:54

jeku u nas wkoncu widac sprawiedliwosc w domu:)
Rano przywiozłam panią która pomyła juz prawie wszystkie okna ja poprałam firany jeszcze tylko podłogi mi zostały w salonie i w holu masakra ale mielismy syf aż wstyd sie przyznac--jak myłam okna w grudniu przed porodem tak do dnia dzisiejszego :oops: :oops: :oops:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#42 mamuska21

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 364 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 16:22

ja jutro dam wniosek bo poszlam i zapomnialam tego od lekarza...ale mam skleroze:)

tak jaka masz wielosc dzialki calej??i ile metrow domek....?!
tak myslimy nad domkiem...bo chyba wychodzi to taniej..

dostaliscie tylko tysiac ....bo wiem ze chyba idzie jakos dostac dodatkowy??
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#43 mamuska21

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 364 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 18:47

kupilam Kamilkowi wieksza butelke bo mamy taka sama na 125 i juz ja cala wypija;) wiec zaniedlugo przyda sie wieksza;)
http://www.allegro.pl/item902803656_tom ... tanio.html

no i kupilam termoopakowanie:) mialas juz ktoras takie?
ja z Marcinem mialam takie ze styropianu i porazka napewno to nie bylo do cieplego np.mleka...
http://www.allegro.pl/item902803669_tom ... ratis.html
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#44 Dominika

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 316 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 18:55

mamuska ten drugi to dodatek do rodzinnego.Załatwisz w Mopsie.Ale z tym to juz jest w cholere latania.No i jak chcesz sie o niego starac to tez potrzebne zaswiad od lekarza o leczeniu.No i przedewszystkim wasz dochod nie moze przekraczac 504 zł na osobe.A skleroza pewnie z niewyspania.
U nas to ze styropianu sie sprawdzało rewelacyjnie.
U dzieciaczkow karmionych piersia wogole przez cały okres jedzenie w nocy moze sie odbywac co kilka godz.Na butli sa wieksze szanse ze przespi caaalutka noc.Arturek jak przeszedł na butle odrazu spał od 20-8 rano. :)

Jej a ja tylko raz uzyłam butelki :lol: i to wody do niej nalałam i teraz znowu stoi zapakowana :lol: Z tym ze juz wyparzona.
Nasz Adaś- mocno wyczekiwany:
Dołączona grafikaDołączona grafika

Arturek nasz kochany

Dołączona grafika

#45 mamuska21

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 364 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 19:18

:)
ok jak dam wniosek to spytam jak o ten drugi tysiac sie starac..tylko nie wiem jak to bedzie suma z dochodem he;) ale moze sie uda:)

mnie sie cyce zmniejszyly..jak karmilam mialam 92 teraz 87 he;) qle 5cm roznicy...ale jak to widac:)
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#46 mamuska21

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 364 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 19:19

Kaska a Ty dalej odciagasz??
wl. dzwonilam do klienta masakra..on ledwo ze mna rozmawial...wiec juz wiem pewnie nie zaplaci...a chcial za pobraniem :lol: :lol: :lol: i posli takiemu pake.;(
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#47 kasiaa

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 518 Postów

Napisano 22 luty 2010 - 20:46

ja dalej odciągam ale przez ostatnie 3 dni zmniejszylo mi sie znacznie--teraz karmie go mlekiem z piersi tylko co drugie karmienie :? :? no ale trudno chciałam dotrwać do 3 mies ale sie nie udało
niedawno wróciłam z aerobiku i mam dośc masakra jestem padnieta jeszcze mały marudził bo chyba znowu miał wzdecia
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#48 annaf

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 11 Postów

Napisano 23 luty 2010 - 09:10

mamuśka mamy działkę o wielkowsci 750m2 a domek to nie wiem dokładnie ok 80m2....

kupiłam wczoraj troche nasione kwiatów na wiosnę............moze przyjdzie wcześniej :mrgreen:

Ja narazie nie kupuje butelek.termosów itp......mały tylko cycka toleruje wiec mam jeszczem czas......na takie zakupy
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#49 annaf

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 11 Postów

Napisano 23 luty 2010 - 14:49

dziewczyny....o co chodzi z tymi postami wyzej....??? chyba nie bedziemy sie przenosiły co???
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#50 Dominika

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 316 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 15:35

hej laski
Ania o jakich postach piszesz?
My jestesmy w trakcie załatwiania wszystkiego na chrzest.Musimy maluszki"ubrac" i dokupic potrzebne rzeczy typu szatki i swiece .Zaproszenia juz rozdane.Ostatnie zawiezlismy wczoraj.
T poszedł dzis nareszcie do pracy bo miał 3 dni wolnego i odrazu w domu jakby spokojniej.A i dzieci grzeczniejsze :lol: Teraz oboje spia.
Za to ja mam jakis meeega nawał pokarmu dzisiaj i znowu zmieniam wkladki jak szalona :o
Kiedys znajoma mi mowiła ze nawał jest zazwyczaj w 3 dobie ,3 tygodniu i 3 msc.Nie wiem ile w tym prawdy ale jesli dobrze kojarze to ok 3 tyg tez cos takiego miałam.A moze pozniej?...

Arturek nasz kochany

Dołączona grafika

#51 kasiaa

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 518 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 16:08

zdjecie z dzis

Załączone pliki

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#52 annaf

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 11 Postów

Napisano 24 luty 2010 - 16:59

kasia super fotka...

domi ja juz nie nosze wkałdek..czasem...tylko jak maly ma dłuższą przerwę to cos tam pokapie...
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#53 annaf

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 11 Postów

Napisano 25 luty 2010 - 10:46

ooo a co tu tak pusto?????gdzie wszyscy?

moje bąki:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#54 Dominika

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 316 Postów

Napisano 25 luty 2010 - 12:27

Ania Bartusia tak wysypało na buzi czy to zdjecie tak wyszło?
To ja tez musze jakies fotki wstawic (ale wczesniej je zrobic) ale to jak Adas wstanie bo zasnał w starej spacerowce Arturka.
OOO Budzi sie :D

Arturek nasz kochany

Dołączona grafika

#55 psotka85

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 434 Postów

Napisano 25 luty 2010 - 12:57

hej
ja od wczoraj mam strasznego doła i płaczę prawie non stop...
Bartuś wczoraj dzielnie spisał się na szczepionce :) waży juz 5300 i jutro kończy 8 tydzień :) ale ten czas leci.

Kurcze dziś rano zauważyłam, ze mu oczko ropieje, czym mogę mu przemywać?? Sola fizjologiczną??

i muszę mu kupić mleko dla alergików bo to chyba od tego ta wysypka, kupiłam cały zestaw tych kosmetyków atoperal Baby i masakra jakie one drogie, zapłaciłam 290 zł !!! ale miejmy nadzieje ze pomoże Bartusiowi bo on aż się łuszczył taką miał suchą skórke

Śliczne zdjęcia
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#56 psotka85

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 434 Postów

Napisano 25 luty 2010 - 13:12

Załączony plik  zoo.JPG (177,22 KB)
Ilość pobrań: 166
Załączony plik  spioch.JPG (53 KB)
Załączony plik  marynaez.JPG (99,63 KB)
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#57 psotka85

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 434 Postów

Napisano 25 luty 2010 - 13:15

Załączony plik  mamuska.JPG (89,28 KB)
Ilość pobrań: 164
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#58 annaf

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 11 Postów

Napisano 25 luty 2010 - 15:13

Domi no tak go wysypało....ale wiesz jest dzień ze nie ma ,a jest ze ooooo cała bużka....lekarka powiedziała ze to zadne uczulenie,tylko zeby przeczekac to samo minie,przepisała mi tłusty krem na recepte( w aptece sami go robili) ale on g........no pomaga.......nie wiem czy jakis badań nie zrobic.....faktycznie moze cos go uczula..jak myślisz?

psotka super foty :) mały na bluzeczkę na ramiączka.? jaki zakładasz mu rozm? jaką macie matę.?

My dzisiaj bylismy pond 2godz na spacerze ,mały zasnął zaraz jak wyszłam czyli ok 11.30 i śpi do tej pory a jest 15,15...nieżle co? jadł przed wyjsciem...
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#59 psotka85

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 434 Postów

Napisano 25 luty 2010 - 15:17

Ania tak na ramiączka :) to jest z tego kompleciku z pepco co mówiłas kiedyś ze też masz. zakładam mu rozmiar na 62 - 68 , ale niektóre na 74 też już pasuja!!!!!!! szok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak się obudzi to go zmierzę ile ma wzrostu:) bo nie mierzyliśmy od urodzenia... bo pediatra powiedziała, ze sama moge sobie to w domu zrobić i nie chciała mi go zmierzyc wrrrrrrrrrr :evil:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#60 annaf

Użytkownik

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 11 Postów

Napisano 25 luty 2010 - 15:35

psotka to ta pediatra jak byłas na szczepieniu to nie mierzyła małego????to co wpisała w książeczkę zdrowia???
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych