Ogłoszenie
Zostań Dziennikarką!
Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.
Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!
Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.
Dotacje
-
Przekaż
Wsparcie Serwisu
Aktualizacje statusu
-
libuszaZaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...
-
mysiakSzukałam cienia...rozległ się nagły trzask....To odgłos strzału ...kolejny człowiek zgasł ...[*]
Pokaż komentarze (1)
Najnowsze tematy
-
Uroda: Poranna pobudka – jak dobrze zacząć dzieńadmin - dziś, 06:00
-
Uroda: Włosy latem z WELLA PROFESSIONALS SUNadmin - wczoraj, 15:00
-
Malusin.pl - Sklep dla najmłodszychOla - wczoraj, 11:29
-
Dzien dobry, bardzo slonecznie!Ola - wczoraj, 11:17
-
eDziecko: Powstanie Warszawskie oczami dzieckaadmin - wczoraj, 11:00
Najnowsze wpisy na blogu
Popularne Tagi
- dziecko
- dieta
- tabletki
- szkoła
- jesień
- radio
- katar
- babeczki
- ciasto
- klub bajek
- smutek
- depresja
- łóżko
- nauka
- alergia
- gotowanie
- dzieci
- Zabawki
- nowy dział
- szpital
- komputer
- Radio KD
- bielizna
- wychowanie
- książki
- pogoda
- radio dla dzieci
- pranie
- początek roku
- ciasto migdałowe
- Niania idealna
- ruskie pierogi
- K.T.Elbanowscy
- piersi
- ZUM
- migdały
- ciasto z owowcami
- Pieluszki z Rossmana
- kurczak
- herbatniki
- cycki
- ulga
- Niania
- Rzecznik Praw Rodziców
- przepis na ruskie
- sernik
- przerwa techniczna
- ciasto ucierane
- babka
- ciasto truskawkowe
Polecamy
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.
Znajdź nas na Facebooku
Napisano 22 luty 2010 - 12:54
Rano przywiozłam panią która pomyła juz prawie wszystkie okna ja poprałam firany jeszcze tylko podłogi mi zostały w salonie i w holu masakra ale mielismy syf aż wstyd sie przyznac--jak myłam okna w grudniu przed porodem tak do dnia dzisiejszego :oops: :oops: :oops:
Napisano 22 luty 2010 - 16:22
tak jaka masz wielosc dzialki calej??i ile metrow domek....?!
tak myslimy nad domkiem...bo chyba wychodzi to taniej..
dostaliscie tylko tysiac ....bo wiem ze chyba idzie jakos dostac dodatkowy??
Napisano 22 luty 2010 - 18:47
http://www.allegro.pl/item902803656_tom ... tanio.html
no i kupilam termoopakowanie:) mialas juz ktoras takie?
ja z Marcinem mialam takie ze styropianu i porazka napewno to nie bylo do cieplego np.mleka...
http://www.allegro.pl/item902803669_tom ... ratis.html
Napisano 22 luty 2010 - 18:55
U nas to ze styropianu sie sprawdzało rewelacyjnie.
U dzieciaczkow karmionych piersia wogole przez cały okres jedzenie w nocy moze sie odbywac co kilka godz.Na butli sa wieksze szanse ze przespi caaalutka noc.Arturek jak przeszedł na butle odrazu spał od 20-8 rano. :)
Jej a ja tylko raz uzyłam butelki :lol: i to wody do niej nalałam i teraz znowu stoi zapakowana :lol: Z tym ze juz wyparzona.
Napisano 22 luty 2010 - 20:46
niedawno wróciłam z aerobiku i mam dośc masakra jestem padnieta jeszcze mały marudził bo chyba znowu miał wzdecia
Napisano 23 luty 2010 - 09:10
kupiłam wczoraj troche nasione kwiatów na wiosnę............moze przyjdzie wcześniej :mrgreen:
Ja narazie nie kupuje butelek.termosów itp......mały tylko cycka toleruje wiec mam jeszczem czas......na takie zakupy
Napisano 24 luty 2010 - 15:35
Ania o jakich postach piszesz?
My jestesmy w trakcie załatwiania wszystkiego na chrzest.Musimy maluszki"ubrac" i dokupic potrzebne rzeczy typu szatki i swiece .Zaproszenia juz rozdane.Ostatnie zawiezlismy wczoraj.
T poszedł dzis nareszcie do pracy bo miał 3 dni wolnego i odrazu w domu jakby spokojniej.A i dzieci grzeczniejsze :lol: Teraz oboje spia.
Za to ja mam jakis meeega nawał pokarmu dzisiaj i znowu zmieniam wkladki jak szalona :o
Kiedys znajoma mi mowiła ze nawał jest zazwyczaj w 3 dobie ,3 tygodniu i 3 msc.Nie wiem ile w tym prawdy ale jesli dobrze kojarze to ok 3 tyg tez cos takiego miałam.A moze pozniej?...
Napisano 24 luty 2010 - 16:08
Załączone pliki
-
DSC02501.JPG (175,96 KB)
Ilość pobrań: 199
Napisano 25 luty 2010 - 12:57
ja od wczoraj mam strasznego doła i płaczę prawie non stop...
Bartuś wczoraj dzielnie spisał się na szczepionce :) waży juz 5300 i jutro kończy 8 tydzień :) ale ten czas leci.
Kurcze dziś rano zauważyłam, ze mu oczko ropieje, czym mogę mu przemywać?? Sola fizjologiczną??
i muszę mu kupić mleko dla alergików bo to chyba od tego ta wysypka, kupiłam cały zestaw tych kosmetyków atoperal Baby i masakra jakie one drogie, zapłaciłam 290 zł !!! ale miejmy nadzieje ze pomoże Bartusiowi bo on aż się łuszczył taką miał suchą skórke
Śliczne zdjęcia
Napisano 25 luty 2010 - 13:12
zoo.JPG (177,22 KB)
Ilość pobrań: 166
spioch.JPG (53 KB)
marynaez.JPG (99,63 KB)
Napisano 25 luty 2010 - 15:13
psotka super foty :) mały na bluzeczkę na ramiączka.? jaki zakładasz mu rozm? jaką macie matę.?
My dzisiaj bylismy pond 2godz na spacerze ,mały zasnął zaraz jak wyszłam czyli ok 11.30 i śpi do tej pory a jest 15,15...nieżle co? jadł przed wyjsciem...
Napisano 25 luty 2010 - 15:17
Jak się obudzi to go zmierzę ile ma wzrostu:) bo nie mierzyliśmy od urodzenia... bo pediatra powiedziała, ze sama moge sobie to w domu zrobić i nie chciała mi go zmierzyc wrrrrrrrrrr :evil:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych