Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Zdjęcia w galerii

Brak odpowiedzi w tym temacie

#1 libusza

Szeryf Baba

• Administrators
  • 2900 Postów

Napisano 10 sierpień 2010 - 14:09

Zachęcam do tworzenia galerii i dodawania zdjęć. Poza faktem, że możecie w ten sposób zaprezentować swoje pociechy, po dodaniu zdjęcia do galerii generowane są kody, dzięki którym możecie zdjęcie pokazać na danym wątku, innej stronie, forum etc, bez konieczności używania serwisów komercyjnych do hostowania zdjęć. Galeria pozwala też określić, czy dane zdjęcie ma być widoczne przez wszystkich użytkowników forum czy tylko tych będących na Waszych listach znajomych
Dołączona grafika

Lilypie Third Birthday tickers

Jeśli brakło ci sił lub zbłądziłeś we mgle,Kiedy nocna przeraża cię cisza,

Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych