Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Zakończenie aktualizacji Forum

aktualizacja

Odpowiedzi do tego tematu: 7

#1 admin

Administrator

• Administrators
  • 799 Postów

Napisano 16 sierpień 2011 - 17:28

Tak jak Libka dziś zapowiadała przeprowadziliśmy aktualizacje forum do nowszej wersji, która jak zapewne widzicie niesie ze sobą trochę zmian i nowości.

Jedyny element który część z was będzie musiała wykonać, to aktualizacja avatarów. Nowa wersja Forum nieco inaczej obsługuje avatary dlatego część z nich może się błędnie wyświetlać, wystarczy jednak wejść w swój profil i załadować nowy avatar i powinno być OK.

Przy zakładaniu nowych tematów pojawiły się także tagi, dzięki nim można będzie wiązać ze sobą tematy, które pomimo że znajdują się w rożnych działach (forach) mogą mieć ze sobą coś wspólnego. Zachęcam do wprowadzania tagów przy otwieraniu nowych tematów.

Jest także zupełnie nowy edytor treści, który powinien wam się spodobać, dodatkowo ma funkcje autozapisu więc w wielu sytuacjach może to pomóc odzyskać posta, który nie został jeszcze wysłany, a był w fazie pisania.

Dla tych którzy lobią inne kolory niż te standardowe na Forum w stopce jest link "Zmień Wygląd", zrobiliśmy tam na razie jedną dodatkową skórkę o nazwie "Pink" w innej kolorystyce. Jeśli będzie chęć możemy przygotować więcej wersji kolorystycznych tak aby każdy mógł sobie wybrać kolorystykę dla forum jaka mu najbardziej odpowiada.

Przycisk plusika i minusa został zastąpiony jednym przyciskiem "Lubię to".

No i trochę innych zmian, poprawek dodatków... Gdyby ktoś miał kłopot z odnalezieniem jakiejś opcji piszcie tutaj.

#2 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 16 sierpień 2011 - 19:04

Wielkie dzięki za nowości :)
Dołączona grafika

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Miłością jest... malowanie różowego olbrzyma bez rąk i z jednym okiem, mającego na sercu wypisane słowa: "Moja mama jest najlepsza".

Miłością jest... czytanie tej samej bajki piąty raz, bez pominięcia najdrobniejszego jej szczegółu.

Miłością jest... ostatni, klejący się cukierek, oblepiony kurzem i sierścią psa, nie zjedzony, trzymany dla mnie w kieszonce.

Miłością jest... zdobywanie nowych umiejętności, które kiedyś przydadzą się nam, abyśmy umieli pomóc tobie w dorastaniu.

Miłością jest... przesłodzona herbata i rozmoczone w niej ciasteczko pozostawione w dniu moich urodzin o 6.30 rano przy naszym łóżku.

Miłością jest.... powiedzieć czasem stanowczo: "Nie", nawet jeśli: "Wszyscy to robią".

Miłością jest... zgoda na twoje odejście, kiedy otwierasz drzwi i wyruszasz w świat; zgoda przeżywana z ciężkim sercem, ale też z modlitwą w mojej duszy i uśmiechem na twarzy.

Miłością jest... umiejętność dzielenia wiary, która jest zapewnieniem, że ty, teraz jeszcze dziecko, potem możesz rozjaśnić naszą przyszłość.

#3 admin

Administrator

• Administrators
  • 799 Postów

Napisano 16 sierpień 2011 - 19:13

proszzzz ;)

#4 goslawka

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7849 Postów

Napisano 16 sierpień 2011 - 19:15

ten ruszzzzzzzzzzofffy kolor mi sie podoba ;)
Dzięki adminie ;)

Pees. Czy da się jakieś niu emoty wgrać ?!

pees2. zielony tez jest git ;)
Dołączona grafikaDołączona grafika

#5 admin

Administrator

• Administrators
  • 799 Postów

Napisano 16 sierpień 2011 - 19:22

Z emotkami nie powinno być problemu, dorzucić dodatkowe się da na razie jednak ten temat jest w "to do" :wink:

#6 Izys

Moderator

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 14412 Postów

Napisano 16 sierpień 2011 - 19:25

o Dżizas, nju dizajn, wogóle czad :mrgreen:
Biszkopcik
Dołączona grafika 6
Bielinek
Dołączona grafika5
Paciusi
Dołączona grafika3
(...)ludzie zapomnieli całkiem
O czym są, przy których zawsze mrużą oczy,
jakie te, do których serce chce wyskoczyć,
o czym są, przy których się przygryza wargi,
Jeden za królestwo pocałunków całe (...)

Aniołeczkom (*)

#7 goslawka

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7849 Postów

Napisano 16 sierpień 2011 - 19:27

Wyświetl postUżytkownik admin dnia 16 sierpień 2011 - 19:22 napisał

Z emotkami nie powinno być problemu, dorzucić dodatkowe się da na razie jednak ten temat jest w "to do" :wink:

Się cieszę ogromnie.

Jest pięknie.!

#8 admin

Administrator

• Administrators
  • 799 Postów

Napisano 16 sierpień 2011 - 19:29

Wyświetl postUżytkownik Goś dnia 16 sierpień 2011 - 19:27 napisał

Jest pięknie.!

Tak ma być :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1