Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Dział Kultura

nowy dział kultura

Odpowiedzi do tego tematu: 5

#1 libusza

Szeryf Baba

• Administrators
  • 2900 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 13:46

W ramach przebudowy Forum powstał dział Kultura a w nim subfora dla filmów, muzyki, książek i rozmaitych wydarzeń kulturalnych.
Dla przypomnienia prośba o to abyście tworzyły konkretne tematy czyli nie temat w stylu "pogaduchy o serialach" tylko konkret, np.: Dr. House i ten temat służy do dyskusji na temat tego konkretnego serialu, a każdy inny film serial spektakl, wykonawca itd... wymaga utworzenia osobnych tematów.

Nie twórzcie też tematów na siłę czyli np:

Dr. House, a pierwszy post: "to jest temat do dyskusji na temat serialu Dr. House, piszcie..." Nie róbcie tak, tzn twórzcie temat tylko wówczas gdy macie coś konkretnego do powiedzenia. Jeśli ktoś chce utworzyć wątek na temat tego serialu niech tworząc go napisze coś o nim, niech zachęci do rozmowy, da jakiś impuls do dyskusji, przedstawi swoje zdanie itp...
Dołączona grafika

Lilypie Third Birthday tickers

Jeśli brakło ci sił lub zbłądziłeś we mgle,Kiedy nocna przeraża cię cisza,

Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.

#2 Megu

HOME MANAGER

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 6153 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 13:55

Czyli kazda książka, film, piosenka ma mieć swoj watek :shock:
Działajace watki miały kilka wpisow, dopiero bedzie pusto.
Meg i banda :)

Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika

Anioły ["]

Niech to się nie kończy.
Niech to wiecznie trwa.
Nasza baśń.

#3 libusza

Szeryf Baba

• Administrators
  • 2900 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:02

Tak dokładnie ma być
Dołączona grafika

Lilypie Third Birthday tickers

Jeśli brakło ci sił lub zbłądziłeś we mgle,Kiedy nocna przeraża cię cisza,

Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.

#4 Aneta

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2090 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:03

ja tez o tym pomyslałam
Miłoszek, mój Synek
Dołączona grafika

Amelka, moja Księżniczka
Dołączona grafika

#5 Megu

HOME MANAGER

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 6153 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:05

Przy takiej liczebności uzytkowników, powstanie 180 watków z tytułem filmu czy książki, ale to będa martwe wątki.
Nic dodać, nic ująć.
Meg i banda :)

Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika

Anioły ["]

Niech to się nie kończy.
Niech to wiecznie trwa.
Nasza baśń.

#6 admin

Administrator

• Administrators
  • 799 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:25

No jeśli będziesz tworzyć wątek tylko po to żeby był to tak. Libka napisała wyraźnie, jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie nie twórz go tylko po to żeby utworzyć bo jaki w tym sens. Jeśli natomiast widziałaś jakiś fajny film i chcesz się podzielić wrażeniami to napisz o nich, a być może ktoś kto ma takie samo zdanie lub odmienne od Twojego, odniesie się do tego co napisałaś. Tak właśnie powinno działać zdrowe forum, wybacz ale nie będziemy pielęgnować dłużej pokraki.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych