Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Jak ułatwić sobie życie na forum

nowa zawartość forum

Odpowiedzi do tego tematu: 4

#1 admin

Administrator

• Administrators
  • 799 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:13

Dla tych z was, które mocno przyzwyczaiły się do rozmów w jednym lub dwóch wątkach i teraz gdy wprowadzamy zmiany czują się na forum zagubione polecam korzystanie z linku "Wyświetl nową zawartość". Link znajduje się w prawym górnym rogu strony tuż pod paskiem wyszukiwarki. Klikając w ten link możemy skonfigurować sobie praktycznie dowolnie to jaką zawartość chcemy przeglądać, może to być nowa zawartość od ostatniej wizyty, nowe treści z ostatniego dnia, tygodnia miesiąca, wszystko czego nie czytaliśmy itd... To bardzo pomocne narzędzie bo bardzo szybko pozwala wam dotrzeć do wszystkich nowych wpisów bez konieczności przeszukiwania poszczególnych działów na stronie głównej forum. Zachęcam do klikania w ten przycisk :)

#2 Megu

HOME MANAGER

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 6153 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:19

Przycisk ten istnieje od dawna, więc to nie nowość żadna.
Każdy porusza się po forum wedle przyzwyczajenia, jak lubi, albo korzysta tylko ze swego jednego watku.
Meg i banda :)

Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika

Anioły ["]

Niech to się nie kończy.
Niech to wiecznie trwa.
Nasza baśń.

#3 admin

Administrator

• Administrators
  • 799 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:22

Megu ten temat utworzyłem dla osób które z tego przycisku nie korzystają, bo wiem, że takie są. Jeśli ty nie korzystasz z niego celowo, to jest to Twoja sprawa i w takiej sytuacji ten temat nie jest kierowany do Ciebie, po prostu go zignoruj.

#4 Aneta

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2090 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:31

Ja choc na forum tym jestem od przeszło 3 lat wiem ze nie było mnie widac poniewaz nie miałam swojego kompa i internetu ,teraz juz mam wiec jestem i próbuje sie tu aktywnie odnalesc dla mnie osobiscie ta informacja jest pomocna, choc jak widze trafiłam na czas zawirowan co mi nie ułatwia sprawy no ale cóż mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Miłoszek, mój Synek
Dołączona grafika

Amelka, moja Księżniczka
Dołączona grafika

#5 Megu

HOME MANAGER

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 6153 Postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:33

W temacie nie ma mowy o przycisku, weszlam tutaj, zeby zobaczyć jak ułatwic sobie życie na forum :D
Meg i banda :)

Dołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafika

Anioły ["]

Niech to się nie kończy.
Niech to wiecznie trwa.
Nasza baśń.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych