Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Gracie w totka?

gra wygrana pieniądze

Odpowiedzi do tego tematu: 33

#1 a_kiwi

zołza

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 12651 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 11:29

Dziewczyny, wiecie ile jest teraz do wygrania? 25 milionów!!!!
Ciekawe, jakby to było mieć taką górę pieniędzy?
Gracie w totka?
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 11:41

ja wysłałam wczoraj i nie sprawdzałam jeszcze hyhyhy
no ale wiem, ze 20mln nie wygrałam hihiih

a co do grania.. moj ojciec jest uzależniony od tego i naprawde trzeba uwazac..

ja gram od swieta bądz jak sa kumulacje... normalnie to szkoda mi troszku kasiorki
Dołączona grafika

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Miłością jest... malowanie różowego olbrzyma bez rąk i z jednym okiem, mającego na sercu wypisane słowa: "Moja mama jest najlepsza".

Miłością jest... czytanie tej samej bajki piąty raz, bez pominięcia najdrobniejszego jej szczegółu.

Miłością jest... ostatni, klejący się cukierek, oblepiony kurzem i sierścią psa, nie zjedzony, trzymany dla mnie w kieszonce.

Miłością jest... zdobywanie nowych umiejętności, które kiedyś przydadzą się nam, abyśmy umieli pomóc tobie w dorastaniu.

Miłością jest... przesłodzona herbata i rozmoczone w niej ciasteczko pozostawione w dniu moich urodzin o 6.30 rano przy naszym łóżku.

Miłością jest.... powiedzieć czasem stanowczo: "Nie", nawet jeśli: "Wszyscy to robią".

Miłością jest... zgoda na twoje odejście, kiedy otwierasz drzwi i wyruszasz w świat; zgoda przeżywana z ciężkim sercem, ale też z modlitwą w mojej duszy i uśmiechem na twarzy.

Miłością jest... umiejętność dzielenia wiary, która jest zapewnieniem, że ty, teraz jeszcze dziecko, potem możesz rozjaśnić naszą przyszłość.

#3 Aneta

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2090 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 11:54

Ja raz czy dwa puściłam totka ale też żal mi kaski, choc nie raz marze jakby to było miec tyle kasy .Jak bym wygrała te 25 milionów to ....rany aż boje sie myślec . Dobrze ze marzenia nie kosztują bo poszłabym z torbami.
Miłoszek, mój Synek
Dołączona grafika

Amelka, moja Księżniczka
Dołączona grafika

#4 goslawka

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7851 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 12:07

Gracie. Od czasu do czasu puszczamy, czasem trafi się 3 :p Raz trafilismy 4 :p
A czasem nic :p
Dołączona grafikaDołączona grafika

#5 a_kiwi

zołza

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 12651 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 13:40

My też gramy, czasem. Jak pierwszy raz wysłałam to wygrałam prawie 300 złotych, było w sam raz na świąteczne smakołyki. Potem to już kiepsko z trafianiem....
A gdybym teraz wygrałam to małzek nie poszedłby do pracy, a ja poszłabym spać ;)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#6 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 14:21

Marzenia marzeniami..

JA gdybym wygrała to bym sobie malusi skromny domek wybudowała (max 80 metrow), taki oszczedny z dużym kawałkiem ziemi.. hm.. tak by sobie ogrodek zrobić i miejsce na grila dla gosci :)
Dołączona grafika

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Miłością jest... malowanie różowego olbrzyma bez rąk i z jednym okiem, mającego na sercu wypisane słowa: "Moja mama jest najlepsza".

Miłością jest... czytanie tej samej bajki piąty raz, bez pominięcia najdrobniejszego jej szczegółu.

Miłością jest... ostatni, klejący się cukierek, oblepiony kurzem i sierścią psa, nie zjedzony, trzymany dla mnie w kieszonce.

Miłością jest... zdobywanie nowych umiejętności, które kiedyś przydadzą się nam, abyśmy umieli pomóc tobie w dorastaniu.

Miłością jest... przesłodzona herbata i rozmoczone w niej ciasteczko pozostawione w dniu moich urodzin o 6.30 rano przy naszym łóżku.

Miłością jest.... powiedzieć czasem stanowczo: "Nie", nawet jeśli: "Wszyscy to robią".

Miłością jest... zgoda na twoje odejście, kiedy otwierasz drzwi i wyruszasz w świat; zgoda przeżywana z ciężkim sercem, ale też z modlitwą w mojej duszy i uśmiechem na twarzy.

Miłością jest... umiejętność dzielenia wiary, która jest zapewnieniem, że ty, teraz jeszcze dziecko, potem możesz rozjaśnić naszą przyszłość.

#7 a_kiwi

zołza

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 12651 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 15:35

Mysia, ile tych metrów? ;)
Nasz domek ma 96, w sam raz wystarczy :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#8 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 15:53

najedż kursorem na tą buzkę co sie pokazała i pokaże ci ile metrów hihihi 80(osiemdziesiat) :)
Dołączona grafika

#9 Aneta

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2090 Postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 18:32

No ja bym kupiła dom dla rodziców i dla nas taki żeby dla dziecka któregoś było miejsce gdyby chciało ze mną czy z nami mieszkac :D :D :D
Miłoszek, mój Synek
Dołączona grafika

Amelka, moja Księżniczka
Dołączona grafika

#10 a_kiwi

zołza

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 12651 Postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 10:24

Dziewczyny, kumulacji nie było!!!!!!!!!!!!!!
35 milionów jest
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#11 libusza

Szeryf Baba

• Administrators
  • 2900 Postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 10:35

O proszę! NIe gram ale chyba dziś zagram., a ja bym, rozbujała nasz serwisik i radio, zatrudniłabym profesjonalnych lektorów i dziennikarzy :) utworzyłabym fundację pomagającą mamom i dzieciom, wsparła schroniska i....pojechała na wakacje :D
Dołączona grafika

Lilypie Third Birthday tickers

Jeśli brakło ci sił lub zbłądziłeś we mgle,Kiedy nocna przeraża cię cisza,

Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.

#12 a_kiwi

zołza

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 12651 Postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 10:48

Libu, plan masz podobny :) Byłoby komu dać, bez problemu.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#13 Izys

Moderator

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 14413 Postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 12:01

moj maz gra, w kumulacje :mrgreen:
tez nie sprawdzalismy wynikow, ale jak widac 20 milionow nie ugralismy, pewno ta kumulacja po to, zebysmy wiecej wygrali :mrgreen:
ja sprzedalabym onyksowo, kupilabym dwupoziomowe mieszkanie, duze bo jeszcze jednego dzieciaczka mialabym na pewno :mrgreen: (ja sie do domu nie nadaje), sobie samochod i praweczko, biznes krecilabym z Liba :mrgreen: z wkladem wlasnym :mrgreen: wymienilabym garderobe, pojechalabym na wielkie wakacje a potem na dwa tygodnie do spa. I kupilabym pudlo czipsow lays zielona cebulka, ktore zezarlabym sama :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Biszkopcik
Dołączona grafika 6
Bielinek
Dołączona grafika5
Paciusi
Dołączona grafika3
(...)ludzie zapomnieli całkiem
O czym są, przy których zawsze mrużą oczy,
jakie te, do których serce chce wyskoczyć,
o czym są, przy których się przygryza wargi,
Jeden za królestwo pocałunków całe (...)

Aniołeczkom (*)

#14 Aneta

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2090 Postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 12:17

No Izunia masz marzenia hihihihihihi superaśne, ciekawe tylko czy z tymi czipsami byś sobie poradziła :mrgreen: :mrgreen:sama :mrgreen:
Miłoszek, mój Synek
Dołączona grafika

Amelka, moja Księżniczka
Dołączona grafika

#15 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 13:05

no to jutro znow wysyłamy??
juz 4 złote straciłam, jeszcze nie sprawdzałąm kupownow hyhyhy
Dołączona grafika

#16 a_kiwi

zołza

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 12651 Postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 13:19

Wysyłamy, a co.
Zrobimy balangę jak wygramy :)
Iza, a co tam jedno ;)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#17 a_kiwi

zołza

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 12651 Postów

Napisano 25 wrzesień 2011 - 10:00

Słuchajcie, kiepsko gralysmy...
Na stronie lotto wisi baner - 50 milionów!!!!!!!!!!! Takiej gory kasy nie umiem sobie wyobrazić.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#18 goslawka

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7851 Postów

Napisano 25 wrzesień 2011 - 10:04

50 baniek to jest juz niezła suma.
to rekord, w zyciu nie było tyle do wygrania.

#19 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 25 wrzesień 2011 - 12:28

50 baniek to jakas masakra..... strach wygrywac...
Dołączona grafika

#20 Izys

Moderator

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 14413 Postów

Napisano 26 wrzesień 2011 - 06:28

Ja nie jestem zachłanna, mogę z kimś do podziału wygrać :mrgreen: żebym bańkę na czysto miała. Jedną :mrgreen:
Biszkopcik
Dołączona grafika 6
Bielinek
Dołączona grafika5
Paciusi
Dołączona grafika3
(...)ludzie zapomnieli całkiem
O czym są, przy których zawsze mrużą oczy,
jakie te, do których serce chce wyskoczyć,
o czym są, przy których się przygryza wargi,
Jeden za królestwo pocałunków całe (...)

Aniołeczkom (*)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych