Ogłoszenie
Zostań Dziennikarką!
Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.
Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!
Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.
Dotacje
-
Przekaż
Wsparcie Serwisu
Aktualizacje statusu
-
Angelahejka dziewczyny już jestem w domku:)Nareszcie operacja sie udała i stymulator działa:)
Pokaż komentarze (3)
-
AnetaJutro juz wyprowadzamy sie w góry dzis ostatnia noc na mieszkaniu troche smutno i tak przykro ale mam nadzieje na lepsze życie trzymcie kciuki za nowe nasze życie
Pokaż komentarze (10)
Najnowsze tematy
-
-
eDziecko: Koniec bajkowych rodzin celebrytówadmin - dziś, 11:50
-
WananaroivSpeesmeve - dziś, 10:20
-
Uczucia i Seks: Gossard na walentynkiadmin - dziś, 10:00
-
Specjalistyczny sklep AlergikaSklepAlerigka - dziś, 09:56
Najnowsze wpisy na blogu
-
-
-
Siła reklamyEmotion 03 lis
-
-
Popularne Tagi
- dziecko
- dieta
- tabletki
- szkoła
- jesień
- radio
- katar
- babeczki
- klub bajek
- smutek
- depresja
- łóżko
- nauka
- alergia
- gotowanie
- dzieci
- Zabawki
- nowy dział
- szpital
- Radio KD
- bielizna
- wychowanie
- książki
- pogoda
- radio dla dzieci
- pranie
- ciasto
- początek roku
- furagina
- ciasto migdałowe
- ruskie pierogi
- szpinak
- życzenia dzieci
- piersi
- ZUM
- migdały
- ciasto z owowcami
- 11 listopada.
- prezenty
- Mikołaj
- kurczak
- karkówka duszona
- karkóweczka
- cycki
- Pieluszki baby dream
- przepis na ruskie
- ser żółty
- sernik
- ciasto ucierane
- Mikołaki
Polecamy
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.
Znajdź nas na Facebooku
CHOLESTAZA CIĘŻARNYCH
Napisane przez glilka, 19 cze 2008 09:04
Odpowiedzi do tego tematu: 3
Napisano 19 czerwiec 2008 - 09:04
czy ktos wie co na ten temat?
moja siostra wczoraj trafila do szpitala z takim wynikiem, termin ma na 29 lipca - bede wdzieczna za jakies pocieszenie :)
gLilka
moja siostra wczoraj trafila do szpitala z takim wynikiem, termin ma na 29 lipca - bede wdzieczna za jakies pocieszenie :)
gLilka
świat małej księżniczki

moje dzieci: Grudka 05.02.2002, Amelia 28.03.2005, Gizelda 27.04.2005, Ptysiek 01.07.2006, Mańka 20.05.2008 :) :) :) :) :)

moje dzieci: Grudka 05.02.2002, Amelia 28.03.2005, Gizelda 27.04.2005, Ptysiek 01.07.2006, Mańka 20.05.2008 :) :) :) :) :)
Napisano 06 marzec 2010 - 09:17
Hej sama to przechodziłam.Jesli wyniki norm Alatu sa jakies mega wielkie to jest to powazne zagrozenie dla matki i dziecka i porod najczesciej jest wywoływany natychmiast.Jesli jednak wynik jest srednio wysoki to siostra dostanie leki na podtrzymanie ciazy i raczej bedzie musiała spedzac wiele czasu w szpitalu na obserwacji zeby kontrolowac ewentualny wrost.
Mysle ze jesli termin dopiero na koniec lipca to beda stawali na rzesach żeby ciagnac ile sie da.A ktory to tydzien??
Mysle ze jesli termin dopiero na koniec lipca to beda stawali na rzesach żeby ciagnac ile sie da.A ktory to tydzien??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych