Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Dziecko w szpitalu - co zabrać ?!

szpital co zabrać dziecko

Odpowiedzi do tego tematu: 3

#1 gosik

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7854 Postów

Napisano 14 grudzień 2011 - 09:25

Kochane, w niedziele idziemy z Młodą do szpitala. Na wyciecie migdałków. U nas w szpitalu będziemy 3 dni z hakiem. Niedziela, poniedziałek zabieg, wtorek - w środę pewnie wyjdziemy.

Powiedzcie, tfu! napiszcie mi - co powinnam zabrać, co jest niezbędne. Jestem zielona w tej kwestii i nie wiem co powinnam mieć.
Dziękuję.
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#2 Aneta

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2090 Postów

Napisano 14 grudzień 2011 - 14:35

Gosławka ,napewno jakieś ulubione zabawki ,ksiązeczki do czytania ,żeby sie nie nudziła i troche domu miała ze sobą, nie wiem jaki zwyczaj tam panuje, ale pewnie ubranka na zmiane ,kosmetyki do mycia dla młodej i dla siebie ,piżamy a i napewno ,kubek sztuce i nie wiem kawa herbata ,ogólnie jedzenie dla siebie,bo młoda tam jesc dostanie , no i może sie przydac papier toaletowy ,bo nie zawsze jest ,no i kapcie . Wydaje mi sie że tyle a no i oczywiscie dowód ubezpieczenia ,książeczke zdrowia i jak ma jakieś wypisy ze szpitala to też. Jak mi sie coś przypomni to dopisze puźniej ,Ja napisałam co ja biore zawsze do szpitala jak ide z Amelą
Miłoszek, mój Synek
Dołączona grafika

Amelka, moja Księżniczka
Dołączona grafika

#3 Izys

Moderator

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 14414 Postów

Napisano 14 grudzień 2011 - 16:35

Gosia, ja brałam pół domu :mrgreen:
dla siebie:
materac, spiwór, piżama, klapki, mydło, szczoteczka, pasta do zębów, ręcznik, gatki na zmianę tudzież bluzka i sweter, czajnik bezprzewodowy (grzałka), herbata, kawa, cukier, cytryna (bo ja lubię z cytryną), kubek, talerz i sztućce, ściereczka do garów, płyn do mycia naczyn i zmywaczek, ładowarka do telefony, książka i drobne pieniążki (dwójki) do telewizora.
dla dziecka:
piżamka, ubranie na zmianę (po szpitalu dziecko moze latać w ubraniu), podusia, przytulanka, kołderka (moje małą małą, to może być, wielkiej bym nie ciągnęła), ksiażeczki, malowanki, kredki, bajki na kompie, soki jakieś, ręcznik, mydło, pasta, szczotka, ciapy, talerzyk, kubek, sztućce, papier toaletowy, mokre chusteczki, zwykłe chusteczki, termometr.

dokument ubezpieczenia, skierowanie do szpitala
Dołączona grafikaDołączona grafika
Biszkopcik
Dołączona grafika 6
Bielinek
Dołączona grafika5
Paciusi
Dołączona grafika3
(...)ludzie zapomnieli całkiem
O czym są, przy których zawsze mrużą oczy,
jakie te, do których serce chce wyskoczyć,
o czym są, przy których się przygryza wargi,
Jeden za królestwo pocałunków całe (...)

Aniołeczkom (*)

#4 gosik

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7854 Postów

Napisano 14 grudzień 2011 - 19:03

Bardzo dziekuje za głosy :) i rozjaśnienie mi sytuacji :p
o ile dla siebie wiedziałabym co zabrać, to dla Majutka nie bardzo.

:air_kiss: :give_rose: :air_kiss:
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych