Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

E-papieros. Kupić, czy nie?

e-papieros palenie papierosy rzucanie palenia

• Nie możesz odpowiedzieć
Odpowiedzi do tego tematu: 5

#1 a_kiwi

zołza

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 12651 Postów

Napisano 30 grudzień 2011 - 12:50

Kochani, małżonek coś o e-fajce wspomina. Zastanawiam sie, czy toto jest faktycznie skuteczne i pomocne w rzucaniu?
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Podzielcie się, ładnie proszę :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2 gosik

Kobieta domowa z pasją !

• Lipcówki 2006
  • PipPipPip
  • 7855 Postów

Napisano 30 grudzień 2011 - 13:05

Ja doświadczenia nie mam żadnego, sąsiadka moja beata rzucała milion razy już fajki i sie wspomagała tym .... Ale .... nadal pali - więc czy to skuteczne - szczerze wątpię.
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#3 Aneta

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 2090 Postów

Napisano 30 grudzień 2011 - 17:27

Aja znam 2 osoby które paliły e-papierosa i rzuciły palenie. Sama nie wiem czy to działa czy nie
Miłoszek, mój Synek
Dołączona grafika

Amelka, moja Księżniczka
Dołączona grafika

#4 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 01 styczeń 2012 - 16:38

a_kiwi.. moim zdaniem nie opłaca sie.... powiem ci, zę moj r miał juz takiego drogiego, naprawde jeden kosztpował ok 200zł + dodatki.... Palił e-papierosa 3 meisiace i pali dalej normalne papierosy, neistety :(

Do rzucenia potrzebna jest silna wola, są też tabletki TABEX, byłą zona mojego R nie paliłą po nich 7 meisiecy ale wrociła do nałogu... takze neistety tyl;ko silna wola....

Dodam,z e po e-papierosie moj R miał afty czesto w buzi wiec ... poza tym do konca nie kontrolujesz ile nikotyny "spalasz" , są też olejki beznikotynowe, ale ... hm.. moj R mowi ze odczuwał głód nikotyny...
Dołączona grafika

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Miłością jest... malowanie różowego olbrzyma bez rąk i z jednym okiem, mającego na sercu wypisane słowa: "Moja mama jest najlepsza".

Miłością jest... czytanie tej samej bajki piąty raz, bez pominięcia najdrobniejszego jej szczegółu.

Miłością jest... ostatni, klejący się cukierek, oblepiony kurzem i sierścią psa, nie zjedzony, trzymany dla mnie w kieszonce.

Miłością jest... zdobywanie nowych umiejętności, które kiedyś przydadzą się nam, abyśmy umieli pomóc tobie w dorastaniu.

Miłością jest... przesłodzona herbata i rozmoczone w niej ciasteczko pozostawione w dniu moich urodzin o 6.30 rano przy naszym łóżku.

Miłością jest.... powiedzieć czasem stanowczo: "Nie", nawet jeśli: "Wszyscy to robią".

Miłością jest... zgoda na twoje odejście, kiedy otwierasz drzwi i wyruszasz w świat; zgoda przeżywana z ciężkim sercem, ale też z modlitwą w mojej duszy i uśmiechem na twarzy.

Miłością jest... umiejętność dzielenia wiary, która jest zapewnieniem, że ty, teraz jeszcze dziecko, potem możesz rozjaśnić naszą przyszłość.

#5 asias

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 1015 Postów

Napisano 01 styczeń 2012 - 17:37

Mój mąż rzucił palenie z e-papierosem. Ale moze tak jak dziewczyny piszą liczy się tu jeszcze silna wola. Nie pali już prawie 2 lata :-). Ja nigdy nie paliłam także sama w tym doświadczenia nie mam
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#6 Angela

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 373 Postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 23:14

Ja mam koleżanke kturapali właśnie e-papierosa i jak narazie poprzestaje na tym nie pali zwykłych papierosów.Ale ja osobiście doswiadczenia nie mam więc taknaprawdę nie wiem jak to jest :mrgreen:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych