Skocz do zawartości

Ogłoszenie

Zostań Dziennikarką!

Serdecznie zapraszamy wszystkich z zacięciem dziennikarskim do współredagowania działu "Portal KD" oraz do aktywności w ramach Radia KD.

Jeśli jesteś kreatywna i nie boisz się podejmować nowych wyzwań, chcesz się rozwijać i zdobyć nowe doświadczenia, serdecznie zapraszamy do kontaktu. Możesz nawet poprowadzić własną audycję w radio!

Zainteresowanych prosimy o kontakt z: libuszą.

Dotacje

• Wsparcie Serwisu

Aktualizacje statusu

• libusza- zdjęcie
    libusza

Zaraziłam moją młodszą córę zamiłowaniem do rowerowych ekskursji. Już wystarczy, ze dotknę roweru, a ona łapie za swój zielony kask i jest gotowa do wyruszenia w podróż. A potem jedziemy wiejskimi drogami, po których samochody jeżdżą z rzadka, nie ma tłumów cyklistów, podziwiamy otaczającą przyrodę, upajając się zapachem bzów. Czasami też śpiewamy na szczęście tylko ptaki patrzą z politowaniem...

Wyświetl wszystkie aktualizacje

Nasi Partnerzy

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecamy

Zrzuć zbędne kilogramy.
Tylko sprawdzone i skuteczne diety.

Znajdź nas na Facebooku

Od 2 stycznia odchudzam się kto ze mną?

odchudzam się chcę schudnąć

Odpowiedzi do tego tematu: 187

#41 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 09:22

A w ciagu kochane 4 dni mam 4,5kg wiecej.. puchne jak balonik, @ nie ma, temp spada wiec @ przylezie, tylko ciekawe kiedy.....no i z 2kg po tym cyrku na bank mi zostanie wplusie....
Dołączona grafika

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Miłością jest... malowanie różowego olbrzyma bez rąk i z jednym okiem, mającego na sercu wypisane słowa: "Moja mama jest najlepsza".

Miłością jest... czytanie tej samej bajki piąty raz, bez pominięcia najdrobniejszego jej szczegółu.

Miłością jest... ostatni, klejący się cukierek, oblepiony kurzem i sierścią psa, nie zjedzony, trzymany dla mnie w kieszonce.

Miłością jest... zdobywanie nowych umiejętności, które kiedyś przydadzą się nam, abyśmy umieli pomóc tobie w dorastaniu.

Miłością jest... przesłodzona herbata i rozmoczone w niej ciasteczko pozostawione w dniu moich urodzin o 6.30 rano przy naszym łóżku.

Miłością jest.... powiedzieć czasem stanowczo: "Nie", nawet jeśli: "Wszyscy to robią".

Miłością jest... zgoda na twoje odejście, kiedy otwierasz drzwi i wyruszasz w świat; zgoda przeżywana z ciężkim sercem, ale też z modlitwą w mojej duszy i uśmiechem na twarzy.

Miłością jest... umiejętność dzielenia wiary, która jest zapewnieniem, że ty, teraz jeszcze dziecko, potem możesz rozjaśnić naszą przyszłość.

#42 libusza

Szeryf Baba

• Administrators
  • 2900 Postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 09:44

Ja dziś mam sensacje żoładkowe więc dieta ze tak powiem z musu
Dołączona grafika

Lilypie Third Birthday tickers

Jeśli brakło ci sił lub zbłądziłeś we mgle,Kiedy nocna przeraża cię cisza,

Gdy doskwiera cierpienie i ból, - wezwij mnie,Ja twój glos nawet z dala usłyszę.

#43 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 12:16

AAA dostałam @.. jak ja sie ciesze, w koncu zgubie wode :) no i od dzisiaj rowerek rusza :)
Dołączona grafika

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.

Miłością jest... malowanie różowego olbrzyma bez rąk i z jednym okiem, mającego na sercu wypisane słowa: "Moja mama jest najlepsza".

Miłością jest... czytanie tej samej bajki piąty raz, bez pominięcia najdrobniejszego jej szczegółu.

Miłością jest... ostatni, klejący się cukierek, oblepiony kurzem i sierścią psa, nie zjedzony, trzymany dla mnie w kieszonce.

Miłością jest... zdobywanie nowych umiejętności, które kiedyś przydadzą się nam, abyśmy umieli pomóc tobie w dorastaniu.

Miłością jest... przesłodzona herbata i rozmoczone w niej ciasteczko pozostawione w dniu moich urodzin o 6.30 rano przy naszym łóżku.

Miłością jest.... powiedzieć czasem stanowczo: "Nie", nawet jeśli: "Wszyscy to robią".

Miłością jest... zgoda na twoje odejście, kiedy otwierasz drzwi i wyruszasz w świat; zgoda przeżywana z ciężkim sercem, ale też z modlitwą w mojej duszy i uśmiechem na twarzy.

Miłością jest... umiejętność dzielenia wiary, która jest zapewnieniem, że ty, teraz jeszcze dziecko, potem możesz rozjaśnić naszą przyszłość.

#44 aniula05

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 517 Postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 21:26

Libka miałam testować teraz w weeken a le dzis @ mnie zaskoczyła wrrr
no i żre jak prosiak jak to zwykle bywa przy @
(*) 06.04.2006
(*) 20.10.2007
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#45 kasiorek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 914 Postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 21:41

ANIULA kurcze szkoda ze @ przyszla... ale jesczez zobaczysz ze sie zdziwisz hehehe

ja wlasnie pozeram chipsy - ktoras reflektuje ?? :D nie bede taka , podziele sie - jelsi tylko lubicie pikantne :D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

" Succes is not the key to happiness.
Happiness is the key to success.
If you love what you are doing, you will be successful. "

Albert Schweitzer

#46 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 23:29

Aniula ja tez tak miałam 1 cykl wstecz.. 25dc a tu @.. hahaha :)

Ogladałam filma, pozarłam paluszki i popiłam cola:P
Dołączona grafika

#47 kasiorek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 914 Postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 10:06

bylam w wc i dzis waze mniej :yahoo: :yahoo: :yahoo: :spiteful: :spiteful: hahahahahahahahahhah :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Albert Schweitzer

#48 Angela

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 373 Postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 10:27

No to super Kasia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trzymaj tak dalej :p

#49 aniula05

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 517 Postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 12:24

eh jak nie teraz to póxniej
wyliczylismy że może byśmy z paszportem zdążyli przed wyjazdem do Polski
pomyslimy jeszcze a jak nie to za pół roku możemy dalej próbowac hihi

kurcze ale mnie wzięło i mojego męża tez
juz obstawiamy jakie ciuszki będa idealne itp hahaha

a tu diete mialysmy trzymac no nie
a się chipsami zajadamy hihii
ja wciągnęlam paprykowe laysy wcozraj i tez pepsi popiłam :p
(*) 06.04.2006
(*) 20.10.2007
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#50 kasiorek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 914 Postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 15:16

powiem tak odchudzanie odchudzaniem ale jesli tak calkiem sobie wsyztskiego zabronimy tym bardziej bedzie nas ciagnelo do grzechu , nic si enie stanei jesli ciut zgrzeszymy .. byle nie codziennie i nie wmega ilosciach

u mnie taki system dziala, jesli ciut sobie pozwole czasem to nic sie nei dzieje , tzn oczywiscie jesli bylam na konkretnej diecie to sie trzymalam ale teraz jestem na luzaka MZ heh wiec nei jest zle :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Albert Schweitzer

#51 aniula05

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 517 Postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 12:00

Kasiorku dobra zasada ;)
(*) 06.04.2006
(*) 20.10.2007
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#52 kasiorek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 914 Postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 16:09

ANIULA wiesz o tyle chodzi chyba najbardziej zeby troche mozg oszukac hehe bo jak wiesz z emozesz sobie pozwolic to Cie tak nei ciagnie i nie masz chcicy - a jak wiesz z enie mozesz i nie wolno to oooo matkosci jak sie chce :D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Albert Schweitzer

#53 aniula05

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 517 Postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 12:49

nooooo
(*) 06.04.2006
(*) 20.10.2007
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#54 kasiorek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 914 Postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 19:00

hej Lasencje jak Wam idzie ??

ja pieknie dzialam hehe, troche sie pilnuje z jedzonkiem i jem mniej , pewne rzeczy zastepuje warzywami :)
wprowadzilam sobie aerobik tak wiec na oko jakby sie ciut skurczylo tzn trzyma sie w ryzach bo do tego coby sie skurczylo jesczze troche mi brakuje :)
ale wierze w siebie i wiem ze jestem na dobrej drodze :D

trzymam kciuki za reszte nawet jesli zapomnialyscie o postanowieniu :p
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Albert Schweitzer

#55 mysiak

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 3023 Postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 19:36

ja sie najpierw musze wyleczyc... bo wejscie po schodach powoduje juz mega ataki kaszlu i dusznosci grrrrrrrr
Dołączona grafika

#56 asias

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 1015 Postów

Napisano 02 luty 2012 - 19:42

Ja niestety bez słodyczy nie potrafię żyć :spiteful:

Zaczynam od dzisiaj cos takiego:

www.mango.pl/hity_mango/mango_vibro_max#

Czy są efekty powiem za jakis czas :p
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#57 kasiorek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 914 Postów

Napisano 05 luty 2012 - 20:33

hehe ciekawe czy beda efekty :D daj znac :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Albert Schweitzer

#58 asias

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 1015 Postów

Napisano 11 luty 2012 - 18:05

Kasiorek jasne dam znać. ;-). Narazie tydzień ćwiczę na tym 2 razy dziennie.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#59 Wiktoria

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 64 Postów

Napisano 12 luty 2012 - 15:19

tez bym chetnie pozbyla sie nadprogramowych kg... jeszcze mi calkiem sporo zostalo....

#60 kasiorek

Stały Bywalec

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 914 Postów

Napisano 16 kwiecień 2012 - 15:16

hej jak tam baby rusza sie ktoras czy wszystkie spoczely na laurach ??

ja cwicze dzielnie od kilku tygodni , widze jzu rezultaty mojej pracy , w obwodach mniej i glownie w pasie bo to cwicze a oprocz tego kilka dni temu zaczelam cwiczenia z you tuba i tez sobie chwale bo stracilam dzieki nim 2cm w oponce w 4 dni :yahoo:

te cwiczenia zaczelam 5 dni temu :

http://www.youtube.c...ature=endscreen

cwicze to dwa razy tzn poki co a dzis doloze sobie trzecia raz tzn beda trzy serie cwiczen , za dwa dni jeden dzien przerwy i zaczne takie cos :

i wtedy bede robic jedna serie z pierwszego filmiku na rozgrzewke i stopniowo jedna pozniej dwie i ostatnie 2 dni trzy serie tego z krzeslem :)

maz mi sciaga program cwiczen P90X tak wiec jak sie tylko sciagnie to zaczynamy oboje program na 90 dni i wtedy bedziemy oboje mega super sexy buhahahaha :spiteful: :spiteful: :spiteful:

zapraszam babolki koniec wymowek ruszcie cialka na wiosne :mrgreen: :hi: :hi: :hi:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Albert Schweitzer

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych